Chuck Norris
Hectopat
Daha fazla
Hepsi VA panel alınmaz. VG27AQZ alın geçin.
Hocam bilginiz varsa lütfen benimlede paylaşın ona göre sipariş geçeceğim malum neyin fiyatı ne zaman ne olduğu belli değil.1 ve 4 direkt elenir.
2 ve 3 tartışılır. UFO testlerine bakmam lazım. Bir ara öneriliyordu.
Hocam bilginiz varsa lütfen benimlede paylaşın ona göre sipariş geçeceğim malum neyin fiyatı ne zaman ne olduğu belli değil.
Hocam değerli yorumlarınız ve bilgiler için teşekkür ederim. Son olarak https://www.hepsiburada.com/monster...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.60.9 bu ürün nasıldır ?Önceden belirtmek istiyorum hem MSI hem LG, VA panel yapısı gereği smearing ve ghostingli.
MSI'da Motion blur var. Yani ghosting. MSI Optix G27CQ4 Review - Lakin çoğu özelliği yüksek derece almış ve yüksek derece aldığı kısımlar monitörü monitör yapan kısımlar.
LG 32GN600-B Review
The LG 32GN600-B is a 32-inch, 1440p monitor with a VA panel. It's nearly identical to the LG 32GN650-B/32GN63T-B but with a much simpler stand and worse ergonom...www.rtings.com
LG ile kıyaslıyorum ve MSI tercihim olurdu. Fakat ghosting belli bir derece var. Bu panele bakıyorsan mecbursun. 13,5 ms'lik Total gecikme değeri var. Bu değerde ghosting olmaması imkansız.
Hocam değerli yorumlarınız ve bilgiler için teşekkür ederim. Son olarak https://www.hepsiburada.com/monster-aryond-a32-v1-2-31-5-165hz-qhd-curved-hoparlorlu-oyuncu-monitoru-p-HBCV00002LPZDD?magaza=Monster Notebook&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.60.9 bu ürün nasıldır?
Anladım youtubeden inceleme videosu izlediğimde monster için kötü birşey demiyorlar.4. seçenekti bu ve ne yazmışım okudunuz mu?
1 ve 4'dü direkt eliyorum. Çünkü bunlara yorum dahi yapılmaz. O derece kötüler. Monitör olarak görmüyorum desem yalan olmaz.
Anladım YouTube'dan inceleme videosu izlediğimde Monster için kötü bir şey demiyorlar.
Gigabyte 27” G27QC 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD HDR Ready Freesync Premium Curved Gaming MonitörGigabyte 27” G27QC 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD HDR Ready Freesync Premium ve G-Sync Uyumlu Curved Gaming Monitör Özellikleri ve Fiyatı - SmallMan
Gigabyte 27” G27QC 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD HDR Ready Freesync Premium Curved Gaming Monitör Gigabyte 27” G27QC 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD HDR Ready Freesync Premium ve G-Sync Uyumlu Curved Gaming Monitör en uygun fiyatı SmallMan'de! Gigabyte 27” G27QC 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD HDR Ready Freesync...www.smallman.com.tr
Şöyle bir şeyler buldum bunlar nasıldır.