Mesh ön panel olmazsa olmaz. Önceki kasam Thermaltake V200TG idi. öndeki fanlar süslük kendi hallerinde takılıyolar. Yazın sinirden bilgisayarı parçaladım bu yüzden
Arkadaşlar hepinize iyi geceler yarın sakin kafa birkaç sistem daha toplayacağım. Onlar arasında seçim yapmama yardım ederseniz sevinirim. Hepinize sonsuz teşekkürler.
Kim diyo bunu birader? RTX 2070S çoğu oyunda bir tık önde benchmarklarda doğru. Aradaki fiyat farkı 1000 lira olduğu için olabilir mi ‘kardeş’? RTX 2070 bile RX 5700 XT’den daha iyiymiş O yüzden mi Nvidia ‘Super’ versiyon çıkardı? Fanboyluk yapma kardeşim ben diyorum zaten çoğu oyunda 2070s bir tık önde ama 1000 lira daha pahalı. Ayrıca attığın sistemde 2700x kullanılmış 3600’ün bile oyun performansı daha iyi. Sharkoon’un kasasını koymuşlar kasanın hava aldığı yok CPU, GPU’da sucuk pişirirsin artık. B450 Dragon diye anakart koymuşlar VRM’lerinde soğutma bile yok 105w’lık işlemciye koydukları anakarta bak işlemci yüke bindiğinde soğuk odanı ısıtırsın artık. RAM’ler desen 3000mhz Cl16 RTX 2070S’li bir sisteme yakışan RAM’ler mi? Tek iyi olan şey ekran kartı kalan her şey çöp. Bu sistemle o ekran kartı tam performans vermez zaten. Fanboyluk yapayım derken diğer taraftan bir sürü parça, özellik kaybediyorsun haberin yok