7000 TL bütçe ile İtopya'dan sistem toplama

Masanın üstüne de koysam yine mesh panel bakarım. Hem ızgara görüntüsü hoşuma gidiyor hem de hava sirkülasyonu açısından daha iyi.
Mesh ön panel olmazsa olmaz. Önceki kasam Thermaltake V200TG idi. öndeki fanlar süslük kendi hallerinde takılıyolar. Yazın sinirden bilgisayarı parçaladım bu yüzden :D

Arkadaşlar hepinize iyi geceler yarın sakin kafa birkaç sistem daha toplayacağım. Onlar arasında seçim yapmama yardım ederseniz sevinirim. Hepinize sonsuz teşekkürler. 🤗🤗

Rica ederiz. Ben de duruma göre yazacağım buraya sinerjiyle alakalı düşüncelerimi ve kendi sistemimde kullandığım parçaları :)

Kardeş bana kalırsa bu fiyat birazcık fazla bu sisteme sana tavsiye olarak bu sistemi öneririm Superior Elite [webtekno] | ASUS Dual RTX 2070 Super 8G Evo 16GB DDR4 512GB M.2 PCI-E SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com hem rtx2070 var rx5700xt den bile daha iyi bir kart rtx2070
RTX’den dolayı aradaki farka değmez bence. RTX 2070S ve 5700 XT aşağı yukarı aynı kartlar. Aradaki fiyat farkı 1000 TL :D
Aynı değiller kardeş benchmark testlerine bakabilirsin 5700xt daha süperi geç normal 2070 in gerisinde kalıyor

Son düzenleme:
Kardeş bana kalırsa bu fiyat birazcık fazla bu sisteme sana tavsiye olarak bu sistemi öneririm Superior Elite [webtekno] | ASUS Dual RTX 2070 Super 8G Evo 16GB DDR4 512GB M.2 PCI-E SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com hem rtx2070 var rx5700xt den bile daha iyi bir kart rtx2070

Aynı değiller kardeş benchmark testlerine bakabilirsin 5700xt daha süperi geç normal 2070 in gerisinde kalıyor
Kim diyo bunu birader? RTX 2070S çoğu oyunda bir tık önde benchmarklarda doğru. Aradaki fiyat farkı 1000 lira olduğu için olabilir mi ‘kardeş’? RTX 2070 bile RX 5700 XT’den daha iyiymiş :D O yüzden mi Nvidia ‘Super’ versiyon çıkardı? Fanboyluk yapma kardeşim ben diyorum zaten çoğu oyunda 2070s bir tık önde ama 1000 lira daha pahalı. Ayrıca attığın sistemde 2700x kullanılmış 3600’ün bile oyun performansı daha iyi. Sharkoon’un kasasını koymuşlar kasanın hava aldığı yok CPU, GPU’da sucuk pişirirsin artık. B450 Dragon diye anakart koymuşlar VRM’lerinde soğutma bile yok 105w’lık işlemciye koydukları anakarta bak işlemci yüke bindiğinde soğuk odanı ısıtırsın artık. RAM’ler desen 3000mhz Cl16 RTX 2070S’li bir sisteme yakışan RAM’ler mi? Tek iyi olan şey ekran kartı kalan her şey çöp. Bu sistemle o ekran kartı tam performans vermez zaten. Fanboyluk yapayım derken diğer taraftan bir sürü parça, özellik kaybediyorsun haberin yok :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı