7000 TL bütçe ile İtopya'dan sistem toplama

Hocam gerekirse masayı değiştirin ama yere koymayın. Toz konusunda çok büyük fark oluyor. Zırt pırt silmeniz gerekir öbür türlü
Zaten titiz olduğum için toz filtrelerini 2 güne bir temizlerim ama 10 cm daha büyük bir masa sığdırabilirim odaya. Zaten şu ana kadar leptopun touchpad kısmının sağ tarafında kalan boşluğa mouse koyarak oynadım :D

Bu tamamen benim düşüncem ve sanırım birazcık saçma olabilir. Kasanın önünde 2 fan olunca gözüme pek hoş gözükmüyor o yüzden hep 3 fanlılara bakıyorum.
Siz bilirsiniz hocam. Ben bayılıyorum açıkçası kasayı çok agresif gösteriyor bence. Sanki uçak uçurucam :D

Zaten titiz olduğum için toz filtrelerini 2 güne bir temizlerim ama 10 cm daha büyük bir masa sığdırabilirim odaya. Zaten şu ana kadar leptopun touchpad kısmının sağ tarafında kalan boşluğa mouse koyarak oynadım :D
Bence 100 santim yeterli olur. Ben sistemimi koyunca 50cm’lik yer kalıyordu kenarda diye hatırlıyorum. Orası da çalışma bölgem oluyordu :)
Led nedir fakirlikten bilmiyorum onu da. 2005 den kalma düğmesi olmayan bir bilgisayar kullanıyorum da :D.
Nasip kısmet hocam. Ben 10 yıl sonra bilgisayar alıyorum. küçüklüğümden beri evde hep bilgisayar vardır babam bilgisayar mühendisi olduğu için. Ama bana ait bir oyun bilgisayarım 10 yıl sonra olacak :D

Bence 100 santim yeterli olur. Ben sistemimi koyunca 50cm’lik yer kalıyordu kenarda diye hatırlıyorum. Orası da çalışma bölgem oluyordu :)

Nasip kısmet hocam. Ben 10 yıl sonra bilgisayar alıyorum. küçüklüğümden beri evde hep bilgisayar vardır babam bilgisayar mühendisi olduğu için. Ama bana ait bir oyun bilgisayarım 10 yıl sonra olacak :D
Benim için 50 cm yetmez ben kendim zaten 100 cm alan kaplıyorum. 50 cm neyime yetecek. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı