7000 TL civarı oyun için Laptop önerisi

Hocam selamlar kesinlikle Monster marka bir bilgisayar öneririm genelde ömür boyu ücretsiz temizleme hizmeti veriyorlar diye biliyorum bakabilirsin .
Ömür boyu mu bilmiyorum ama gerçekten ilgileniyorlar diye duydum ben de. Sağ olun.
Ben aradaki farkları yazayım:
T5 V17.1
Subwoofer(+)
USB kısmı daha fazla(+)
(4 USB 2.0 3 USB 3.1)
(2.5 KG)

T5 V18.1
Daha Hafif(+) (2.0 KG)
(1 USB 2.0, 3 USB 3.1)

T5 V18.1'de hafif olması dışında fark göremedim. Evet Model üst olunca, Isınma problemi daha azalabilir, ama her türlü ısınacak. Altına güzel bir soğutucu çekin, bir de Fan Temizliği yapın, Termal Macun'u da sürün bitti.

Anladım sağ olun. Bu fiyata Monster dışında bir marka almalı mıyım? Dediğim gibi çok anlamıyorum ve beni uzun süre götürecek, oyun oynatacak bir laptop arıyorum.

Ömür boyu mu bilmiyorum ama gerçekten ilgileniyorlar diye duydum ben de. Sağ olun.

Anladım sağ olun. Bu fiyata Monster dışında bir marka almalı mıyım? Dediğim gibi çok anlamıyorum ve beni uzun süre götürecek, oyun oynatacak bir laptop arıyorum.
Dolar bu kadar yüksek olmasaydı gidip ASUS bile önerirdim. Ama dolar olmuş, 6,75 o yüzden Monster'dan başka marka öneremiyorum.
Bide şu modelide buldum.
Acer Nitro AN515-51-73HG Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + Fiyatı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı