7000 TL Ekipman Dahil Sistem Toplama

HakanGear13

Hectopat
Arkadaşlar şöyle bir sistem topladım. Önerileriniz nelerdir? Daha iyi bir fikriniz var mıdır?
@Pantheon

Ekran Alıntısı.PNG

Ekipman olarak bloody alabilirsin 10$ verip hile gibi oynayabilrisin tek yerde mermiyi toplama vs özellikleri var vede istersen razer deathhedar(sanırım ismi) alabilirsin bloody mouse sol ve sağ click'i plastik olduğu için oynarsan sürekli kopartırsın. Işıklı ve mekanik klavye istiyorsan bir miktar parayı gözden çıkarıcaksın o yüzden sadece sağlam mouse ve ucuz klavye yeteceğini düşünüyorum sistemlerden çok fazla anlamam üzgünüm ama bence 1060 6 gb yerine 1060 4 gb tercih edersen arta kalan parayla dediklerimi alabilirsin

Sistem çok kötü olmuş. İşlemciyle anakart uyumsuz da. Hem Everest gibi dandik parçalar seçilmiş hem de fiyatını haketmeyen parçalar koyulmuş.
Ekipmanlar dahil bütçeyi de belirt.

Anakart z270 çip setli işlemci 8. nesil, benim bildiğim 8. nesil işlemciler 200 serisi çip setli ana kartlarla çalışmıyor. Yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı