7000 TL Full PC vs PC + Ekipman

A
Arkadaşın hiçbir istediğini yapmamışsın. Monitör dahil 7000 ₺'lik bir sistem istiyor ve sen adama 7400 ₺'lik sistem öneriyorsun ve içinde monitör yok. Üstelik bu sistemin içindeki kasa ve PSU çöp ötesi. HDD kronik sorunlu. Sırf içinde X570 olsun diye saçmalamışsın. X570 zorunlu değil! B450 anakarta da Ryzen 9 3900x takarsın, X470'e de. Ve bu bütçelere F/P sistemleri önermek yerine gereksiz sistem tavsiyesi vermişsin.

Keşke biraz konuyu okusaydın... X570 konusuna gelincede bu arkadaş standart bir oyunucu, öyle PCI-e 4.0 falan işi olmaz. 2020 diyorsunuz, 2 ay kalmış şurada zaten. Kaliteli bir B450 anakart yıllarca yetecektir. Gerek olduğu zaman X570'e yükseltilebilir.

Topladığınız sisteme gelince de, X570 koymak için her şeyin en kötüsünü seçmişsiniz neredeyse. Kasa ve PSU hakkında yorum bile yapmak istemiyorum.

Dostum kasa sadece 5196₺ tutuyor. Yanında bu monitör de öneriyorum monitörü alana steelseries Rival 300S mouse da hediye toplamda 6500 küsür yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…