7000 TL Full PC vs PC + Ekipman

  • Konuyu başlatan tura
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1B

tura

Decapat
Katılım
30 Temmuz 2019
Mesajlar
355
Beyler 7000 TL gibi bir bütçem var (144 Hz monitör dahil). İyi bir kulaklık, fare, klavye + PC mi, yoksa sadece PC almam mı daha mantıklı olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence PC almak daha mantıklı olur. Klavye, mouse falan derken onlara harcanan paraya ekran kartını, işlemciyi yükseltebilirsin. Ekipman her zaman ve daha kolay alınır.
 
Bence PC almak daha mantıklı olur. Klavye, mouse falan derken onlara harcanan paraya ekran kartını, işlemciyi yükseltebilirsin. Ekipman her zaman ve daha kolay alınır.
Ancak CS:GO oynayacacağım genelde. 1660/1660 TI + I7 işlemci düşünüyorum. 1024x768'de darboğaz yapar mı?
 
Eğer İntel kanadına kayarsanız anakart ve işlemci özelinde AMD'deki denklerinden daha fazla para vermeniz gerekecek.Ayrıca şimdilik en fazla oynadığınız oyunun CS:GO olması bunun ileride değişmeyeceğini garanti etmiyor. Bilgisayar da sık sık yenilenecek kadar ucuz bir şey olmadığı için madem 7 bin vermeyi planlıyorsunuz uzun ömürlü ve ileriye dönük olmasına da dikkat edin bence.
İnce hesap sitesindeki hazır kasalara bi göz atın isterseniz.Webtekno Battle Gold kasası sizin işinizi uzun yıllar görebilecek bir kasa ve bütçenizdeki kalan parayla yükseltme de yapabilirsiniz. Ekipmana da bütçe arttırabilirsiniz.
 
Amacın sadece CS:GO ise ekipman kısmına 1000 TL ayır. 6000 TL'ye sistem topla. Klavyeyi salla, mouse ve kulaklık abanırsın. Ya da mouse ve kulaklığı sonra alırsın ve 240 HZ monitör sokarsın bütçeye. Ama CS:GO dışında oyun oynuyorsan başka öneriler de atabilirim.
Örnek olarak 240 HZ içeren sistem.
Screenshot_20191012-213640.png
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı