7000 TL Full Sistem Toplama

Acil değil bir iki aya kadar alacağım. Ekipmana fazla bütçe ayırmamın sebebi e-spor oyunlarını fazla oynayacağım. Bir de bütün parçalar aynı yerden alacağım.

Rami 8 GB yapıp kalan parayı ekran kartına yatırıp GTX 1060 3 GB alabilirim. Sonradan takviye 8 GB daha alabilirim.
3GB alma yetersiz bence hiç alma şu sıra ama illa alacaksan en az 1060 6GB al. Yeni işlemciler ekran kartları gelicek ve stoklarda 2-3 aya düzelicek deniyor yani beklemeni tavsiye ederim şu fiyatlara sistem toplamak ağır enayiliktir.

3GB alma yetersiz bence hiç alma şu sıra ama illa alacaksan en az 1060 6GB al. Yeni işlemciler ekran kartları gelicek ve stoklarda 2-3 aya düzelicek deniyor yani beklemeni tavsiye ederim şu fiyatlara sistem toplamak ağır enayiliktir.
Acil değil zaten ben de 1 2 aya toplayacağım. Yeni ekran kartlarından kastınız nedir? Nvidia mı AMD mi?

Acil değil zaten ben de 1 2 aya toplayacağım. Yeni ekran kartlarından kastınız nedir? Nvidia mı AMD mi?
Nvidia/AMD iki taraftanda işlemci, ekran kartı serileri gelecektir. Ve şahsi düşüncem miningcilere özel olarak mining adı altında kartlar geleceğidir. Açıkcası böyle bir atak bekliyorum. Nasıl gaming kartlar varsa artık mining kartlar geleceği ve piyasanında düzelceğini ümit ediyorum. Aceleniz yoksa şu sıralar almanız akıl kârı değil. Cebinize yazık biraz bekleyip piyasanın kendine gelmesiyle toplayınız.

Önerim 4000 TL ekipman topla. Geriye kalan para ile sistem topla. Bu tür oyunlar fazla güçlü bilgisayar istemez. Bu tür FPS oyunlarda ekipman daha önemlidir.
4000 TL ekipman için çok yüksek bir fiyat ve bence ölü yatırım. Ekipman yerine sisteme yatırmak ileriye dönük olarak daha karlı ve pişman etmicektir. Uygun fiyatlı maximum performanslı ekipmanlarda mevcut.

Klavye SteelSeries 6VG2 Mekanik : 200-300 TL arası. Stoklarda bulunmazsa;
Razer Blackwidow Ultimate Stealth Gaming Klavye : 494 TL
Mous: SteelSeries Rival 100 : 100-120 TL arası bulunabilir.
Mous Pad : SteelSeries Qck : 50-150 TL arası boyuta göre değişken.
Kulaklık: Hyperx Cloud 2 7.1 (seskartlı) : 399TL
Monitör : BenQ 24 XL2411Z 1MS 144HZ: 1100 TL Veya ;
Asus VG248Qe 1MS 144HZ : 1179TL.

Daha uygun fiyatlı ürünlerde bulunabilir. Aklıma gelenleri direk yazdım ekipmana 4000 TL gibi bir fiyat verip kasayı 3000 TL ye toplamak mantığa sığmaz şahsen.

Son düzenleme:
4000 TL ekipman için çok yüksek bir fiyat ve bence ölü yatırım. Ekipman yerine sisteme yatırmak ileriye dönük olarak daha karlı ve pişman etmicektir. Uygun fiyatlı maximum performanslı ekipmanlarda mevcut.

Klavye SteelSeries 6VG2 Mekanik : 200-300 TL arası. Stoklarda bulunmazsa;
Razer Blackwidow Ultimate Stealth Gaming Klavye : 494 TL
Mous: SteelSeries Rival 100 : 100-120 TL arası bulunabilir.
Mous Pad : SteelSeries Qck : 50-150 TL arası boyuta göre değişken.
Kulaklık: Hyperx Cloud 2 7.1 (seskartlı) : 399TL
Monitör : BenQ 24 XL2411Z 1MS 144HZ: 1100 TL Veya ;
Asus VG248Qe 1MS 144HZ : 1179TL.

Daha uygun fiyatlı ürünlerde bulunabilir. Aklıma gelenleri direk yazdım ekipmana 4000 TL gibi bir fiyat verip kasayı 3000 TL ye toplamak mantığa sığmaz şahsen.
Doğru kardeşim LOL ve CS:GO için GTX 1080. Zorlanır morlanır mazaallah. Razer falan daha mantıklı geldi bana da.

Doğru kardeşim LOL ve CS:GO için GTX 1080. Zorlanır morlanır mazaallah. Razer falan daha mantıklı geldi bana da.
4000 TL neden versin ekipmana kardeşim 2-2.5 TL ye toplanabiliyor. Razer falan aldanma onlar direk random salladığım ürünler aklıma gelenler. Şu devirde teknolojik olarak hiç birşey almanın mantığı yok. Ama ekipmanın kasadan pahalı olması saçma geldi bana açıkcası.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı