7000 TL GTX 970 Sistem Toplama

Kasa biraz aşırıya kaçmış gibi
Böyle üstün bir sisteme yakışanda böyle bir kasa olmalıdır diyr düşündüm heybetli duruyor gözüne başka eksik gelen veya eklemek istediğin birşey varmı?

Böyle üstün bir sisteme yakışanda böyle bir kasa olmalıdır diyr düşündüm heybetli duruyor gözüne başka eksik gelen veya eklemek istediğin birşey varmı?
Kasa orda duracak kimse görmiyecek evde bi tek sen varsın araba olsa neyse...

Kaliteli ve ucuz kasalar arasındaki farkı bizde biliyoruz lakin 800 TL'ye kasa mı olur ? Üstelik bir kasa ekran kartı gibi hayati bir parçadan kısmanıza sebep olacaksa varsın "ucuz" olanı olsun. Hele heleki 980ti gibi bir canavar almak varken sizi 970'e düşürecekse.

Yani kaliteli bi kasa en az 800 TL diyosun kardeşim 180 TL yede kaliteli kasalar var parana yazık sen bilirsin ilerde oyunlarda düşük fps alınca kasana bakarsın artık.
COOLER MASTER MASTERCASE 5 pro alacaktım piyasa yok bende bunu seçtim

Kör oldum gözlerim nerede? Bu nasıl bir bilgisayar anlayışıdır 980 Ti varken 970 gibi hatalı bir ekran kartı seçmeniz her şeyi açığa çıkarıyor.
980 Ti alacam doğru söylüyorsun bilgisizim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…