7000 TL GTX 980 Ti sistem toplama

berker1907

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba anakart, işlemci ve RAM uyumsuz. Yeni nesil Skylake serisi işlemci alacaksanız i7 6700K gibi, DDR4 uyumlu bileşenler seçmelisiniz. Bu bağlamda Z170 serisi anakartlara ve DDR4 RAM'lere yönelin. Amacınız oyun oynamaksa ekranı da 24'' veya 27'' alın derim.
SSD Samsung Evo almaya çalışın. Ekran kartını güzel seçmişiniz. İşlemci soğutucu almalısınız birde. Sistem dizmeye üşeniyorum arkadaşlar yardım edecektir :LOL:.
Bu arada overclock nedir ne değildir bilmiyorsanız ve bundan sonra bilmekte istemiyorsanız, K yongalı yani çarpan kilidi açık olan işlemcilere yönelmeyin. Yani direk i7 6700 falan seçin. Ancak ben overclock da yaparım diyorsanız i7 6700K'nın yanına güzel bir sıvı soğutucu ekleyin. Technopat'ın sistemlerinde kullandığından olabilir.
SilverStone Tundra Serisi TD03-E Intel 775/115X/1366/2011 AMD AM2/AM3/FM1/FM2 Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi

Son düzenleme:
Ayriyeten sıvı soğutucu aldığımda bide normal soğutucu almam gerekir mi?

Bide güç Kaynağı almam gerekli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
sadasdasdasd.jpg

Oyun için i5 her türlü işini görecektir ama bütçe varsa tabi ki i7 kullanıbilir. İlk topladığın sistemi vatandan topladın diye vatanı tercih ettim. İnventus, nova, sinerji gibi yerlerden daha uygun fiyatlı bulabilirsin. Amazon hakkında pek bir bilgim yok. Monitör için fps oyunları oynayacaksan düşük tepki süreli tercih etmelisin. Onun dışında ıps panelde seni memnun eder 5ms tepki süreli olanlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı