7000 TL hafif, güçlü, yazılım için laptop tavsiyesi

yomraliahmet

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan 6-7 ay önce Monster Abra A5 V13.2 aldım, cihazdan memnunum lakin taşıma olayı sıkıntı, alırken güçlü olsun dedim, mağazada çok da ağır gelmedi elime ama her gün taşıyınca ağır gelmeye başladı.

• i7 8750H işlemci
  • 8 GB RAM
  • 240 SSD
  • GTX 1050
Bu bir oyun bilgisayarı bunun bilincindeyim, oynadığım tek oyun var o da Windows 10'daki ücretsiz Asphalt araba yarışı. Başka da yok zaten.

Değişmeyi düşünüyorum ama nasıl bir şeyle değiştirmeliyim?
Thunderbold 3 destekli bakıyorum, adaptör ağırlığından da kurtulmak için.

Max 7000 TL'ye kadar.

Neler önerebilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
7000TL'ye bulmanız zor olabilir. 10000 bandı ve üzerine çıkabilirseniz. HP Omen serisinde mevcut.

Arkadaşlar bundan 6-7 ay önce Monster Abra A5 V13.2 aldım, cihazdan memnunum lakin taşıma olayı sıkıntı, alırken güçlü olsun dedim, mağazada çok da ağır gelmedi elime ama her gün taşıyınca ağır gelmeye başladı.

• i7 8750H işlemci
  • 8 GB RAM
  • 240 SSD
  • GTX 1050
Bu bir oyun bilgisayarı bunun bilincindeyim, oynadığım tek oyun var o da Windows 10'daki ücretsiz Asphalt araba yarışı. Başka da yok zaten.

Değişmeyi düşünüyorum ama nasıl bir şeyle değiştirmeliyim?
Thunderbold 3 destekli bakıyorum, adaptör ağırlığından da kurtulmak için.

Max 7000 TL'ye kadar.

Neler önerebilirsiniz?

MSI GL63 8RD-429XTR Intel Core i5 8300H 8 GB 1TB + 128 GB SSD GTX1050 Ti FreeDOS bakabilrsin 6300 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı