7000 TL hazır sistem önerisi

@hasanalpcan 6/6 önü kapalı 3500X. Hava almayan kasa. Kötü anakart. PSU da Litepower ise berbat bir sistem.
Örnek olarak attım sistemi. Kasa+güç kaynağı değiştirebilir. Başka siteden ufak farklılıklarla fiyatı düşürerek daha uyguna alınabilir bir sistem. Bu şekilde alsa bile en azın hafıza, ram, darboğaz derdi olmaz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210106-224332_Chrome.jpg
    Screenshot_20210106-224332_Chrome.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 48
Şöyle bir sistem buldum, dışarıdan Kingston A2000 M.2 SSD alacağım. Şu anki haliyle nasıl? Stok gelirse B460M PRO almayı düşünüyorum fiyat farkına değer mi?
6481 TL.

Ben senin yerinde olsam bunu alırdım işlemci ekran kartı olarak birbiriyle neredeyse aynılar 400 TL fazladan vermeye değmez bence tabii seçim senin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
şunlara bak

Son düzenleme:
Ben senin yerinde olsam bunu alırdım işlemci ekran kartı olarak birbiriyle neredeyse aynılar 400 TL fazladan vermeye değmez bence tabii seçim senin

Ve
şunlara bak

hocam bu ekran kartlarında driver sorunu yaşayan baya kişi var sanırım ben bu kadar parayı verdikten sonra kafamın rahat olmasını istiyorum biraz :))

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı