7000 TL hazır sistem önerisi

VOK-SHADOW/INTEL i5 10400F/MSI RX 5600 XT MECH OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bunu al derim içindekiler kötü değil RX 5600XT gayet yeterli bir ekran kartı içinde i5 9400F var Ryzen olsa daha iyiydi ancak i5 9400F'de günümüz koşullarında gayet iyi bir işlemci ayrıca içinde 500GB SSD'de var NVMe M.2 bu güzel gözüküyor zamanında kendi bilgisayarımı 6K ya toplamıştım 2060 R5 3600 falan vardı şu anda piyasa bu şekilde alabileceğin belki de en uygun PC budur bence ama eğer 2.5k daha varsa ekle 3060 Ti'lı PC al derim
Kronik sorunlu bir kart o. Bu bütçede biraz pahalı.

3050 Ti bence bu bütçelerde olacak 3050 Ti alınabilir.

Kronik sorunlu bir kart o. Bu bütçede biraz pahalı.

3050 Ti bence bu bütçelerde olacak 3050 Ti alınabilir.

3050 Ti kesinlikle daha iyi arkadaş hazır istiyor ancak 3050 Ti'ın hazır sistemi var mı bilmiyorum şu anda alınabilecek en iyi PC bu bence bulursan 3050 Ti 7K ya bana da al bir tane.

3050 Ti kesinlikle daha iyi arkadaş hazır istiyor ancak 3050 Ti'ın hazır sistemi var mı bilmiyorum şu anda alınabilecek en iyi PC bu bence bulursan 3050 Ti 7K ya bana da al bir tane.
3050 Ti bu bütçede çıkacağına kesin gözüyle bakamam ama bu bütçede çıkarsa direk alınmalı. Ben olsam beklerdim.
@SHER-LOCKED neden üzgün attınız? Bu bütçenin üstünde mi çıkar?

Neden o bütçede aynı bazen daha ucuz olan 10400F koymadınız bu bütçede alınabilecek en iyi işlemci
Konu sadece performans değil, ileriye dönüklük. Arkadaş rica ederse intel tabanlı bir sistem de toplarım sorun yok.

Konu sadece performans değil, ileriye dönüklük. Arkadaş rica ederse Intel tabanlı bir sistem de toplarım sorun yok.

İleriye dönüklükte sokete bakılır onda bir sıkıntı yok ama gelecek için thread de önemli ve Intel'de thread 2 kat daha fazla 3500X'e göre 10400F her türlü daha iyi ama illa da AMD isterse 3500X alabilir

İleriye dönüklükte sokete bakılır onda bir sıkıntı yok ama gelecek için thread de önemli ve Intel'de thread 2 kat daha fazla 3500X'e göre 10400F her türlü daha iyi ama illa da AMD isterse 3500X alabilir
Arkadaş 8GB RAM'e okeyse R5 3600 de koyulabilir. Ayrıca Intel'in 12 veya 13.nesilde ne yapacağını bilmiyoruz ama AMD uzun bir süre AM4 sokette devam edecek.

Arkadaş 8 GB RAM'e okeyse R5 3600'de koyulabilir. Ayrıca Intel'in 12 veya 13.nesilde ne yapacağını bilmiyoruz ama AMD uzun bir süre AM4 sokette devam edecek. AM4 sokete

Farklı konuya dönüşmeden söyleyeyim AM4 sokette kalması çok yüksek bir ihtimal değil ayrıca bu sistem INTEL 10400F-ASUS DUAL-RTX2060-EVO-OC-PRIME B460M-K-SAMSUNG 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da topladığınız sistemden çok daha iyi eğer montajı biliyorsa kendi ayrı ayrı alıp da toplayabilir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı