N11 ve Hepsiburada'da 7000 TL'ye satılmakta olan HP Power 15 i5 9300H, GTX 1660 Ti, 16 GB RAM, 512 GB SSD, laptopu tavsiye eder misiniz? Fiyatı emsallerine göre uygun görünüyor, soğutması vs. bir şey mi var acaba? Ürün hakkında inceleme videosu veya yazısı (yabancı kaynaklar dahil) bulamadım. Alıp almama konusunda emin olamadım dolayısıyla.
Fiyatına göre iyi bir laptop bence alınabilir ve ek olarak beklemek sıkıntı değilse ve bütçeniz yetiyorsa işlemci olarak daha iyi olan Monster Tulpar T5 V19.1 bakabilirsiniz.
Fiyatına göre iyi bir laptop bence alınabilir ve ek olarak beklemek sıkıntı değilse ve bütçeniz yetiyorsa işlemci olarak daha iyi olan Monster Tulpar T5 V19.1 bakabilirsiniz.
Sakın alma aynı modelin i7 olanını aldım 1660ti diye satıyorlar kendi sitelerinde vatan, hepsiburada vs hepsinde aynı şekilde yazıyor ama aygıt yöneticisinde bütün mağazalardakilere baktım hepsi max-q serisi ekran kartı çıktı! Kendi aldığımı da 4. gününde iade ettim sırf bundan ötürü ve milleti kazıklayana para kazandırmam! Milleti dolandırıyorlar ve bir daha HP'ye gerekmediği sürece 5 kuruş dahi kazandırmayacağım!
İki model arasında %15'e varan fark mevcut ve bu farkı göz önünde bulundurarak bunu belirtmekle yükümlüler sonuçta belirtilenden daha düşük bir model var ve mediamarkt'a iade için gittiğim vakit bunu dediğimde tamamiyle haklı olduğumu söylediler hiçbir karşılık vermediler ve hp'ye gerekli bildirmeyi yapacaklarını ilettiler sen düşün...