- Makaleler
- 1
Peki teşekkürler ama benim kafamda somut bir sistem oluşmadı. GTX 980Ti olduğu güzel bir sistem toplar mısınız ?
Toplamda 7030 TL ediyor Türk Lirasıyla.
Peki teşekkürler ama benim kafamda somut bir sistem oluşmadı. GTX 980Ti olduğu güzel bir sistem toplar mısınız ?
Olabilir, parçaları değişip sadece psu alırsınız böyleceKasa olarak CM III 690 kullanmayı düşünüyordum aslında. Bu sayede soğutmadan yırtmayı düşünmüştümParçaları Vatan'dan almayı düşünüyorum. Ne dersiniz ?
Bilmiyorum ya, monitor 144 Hz yapılabilir mi ? Çok sordum bağışlayın lütfen.
CM V750 Gold. Başka hiç bir ekipman yoktu. Çok seri bir şekilde ücret iadesi gerçekleştirdiler. Tüm sistemde zarar gören parçaların. Servis rapor ücretlerini bile verdiler.Hangi marka güç kaynağı kullanıyordu ki? Ekstra olarak, korumalı priz de kullanıyor muydu?
Sistem gayet iyi. Cidden CM Psu tavsiye ederim. Ücreti verdiler. O SSD'yi Samsung yapın. Sandforce kontrolcüler çöp.Kendim sistem toplarken böyle bir şey düşünmüştüm:
Eki Görüntüle 113204
Toplamda 7030 TL.
Fakat @Range.. arkadaşımızın geçirdiği olaydan sonra CM PSU almanızı tavsiye ediyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.