7000 TL i5 6600K Oyun Sistemi

Peki teşekkürler ama benim kafamda somut bir sistem oluşmadı. GTX 980Ti olduğu güzel bir sistem toplar mısınız ?
Skylake 2200 Euro Harika.PNG

Toplamda 7030 TL ediyor Türk Lirasıyla.

Skylake diziyorsanız ;

upload_2015-10-30_20-17-29.png

+ SilverStone Tundra Serisi TD03-E Intel 775/115X/1366/2011 AMD AM2/AM3/FM1/FM2 Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi

+ Benq GL2460 Monitör

Ram sonradan upgrade edilebilir, daha sonra güzel 1500-2000 tl'lik 144 hz bir monitor alınabilir. Şimdilik bence bunlar gayet iyi.
Bileşenleri istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz fiyatı oynatmıyorsa.

Bu arada benimde bütçem 7300 tl falan gibi bir şey. Bende x99 sistem dizeceğim sanırım. Ben monitore para ayırmıyorum, direk evdeki 32 inc 60 hz tv'yi kullanacağım yeni monitor alana kadar. O yüzden bütçem daha rahat ediyor.

Kasa olarak CM III 690 kullanmayı düşünüyordum aslında. Bu sayede soğutmadan yırtmayı düşünmüştüm :D Parçaları Vatan'dan almayı düşünüyorum. Ne dersiniz ?

Bilmiyorum ya, monitor 144 Hz yapılabilir mi ? Çok sordum bağışlayın lütfen.

İşlemci ve anakart kısılacak öyleyse. Cevabı kendiniz seçeceksiniz artık. Yani meblağ belli, 7bin dediniz. Kasa bileşenleri mi, monitor mu ? işlemci 6600k yapılır, anakart asus z170 pro gaming. hatta soğutucuyuda kısmalı. Ya da psu.

Bence gaming 7 ye fazladan para vermeye gerek yok. Ben eşşeklik ettim gittim gaming 7a aldım. Öyle fiyat farkına değecek fark yok.
Ben şuan pc toplayacak olsam,
Kasaya para yatırırım. Çünkü kolay kolay değiştiremessin. Ondan sonra PSU'ya sistemin en önemli bileşeni bana göre. Sistemin kalbi bir nevi. Bunun yanında ekran kartını iyi birşeyler seçip, işlemciyi i7 değil de i5 alırım. Kullanmayacağımız özelliklere para vermek israftan başka birşey değil. Bazen kendime kızıyorum.

Bu arada bu kasaya hayran oldum. Bu bütçeye sistem toplayacak olsam kesin bu kasayı alırdım. Corsair CC-9011074-WW Graphite Series 760T Arctic White Pencereli Full-Tower Psu'suz Kasa (Hediyeli) | sanalmarketim

Birde O.C yapmayacaksan hava soğutmalı sistem almanı tavsiye ederim. Ben CM Hyper212x kullanıyorum. Sıcaklık değerlerim oldukça iyi. Ama işlemcide henüz o.c yok.

Hangi marka güç kaynağı kullanıyordu ki? Ekstra olarak, korumalı priz de kullanıyor muydu?
CM V750 Gold. Başka hiç bir ekipman yoktu. Çok seri bir şekilde ücret iadesi gerçekleştirdiler. Tüm sistemde zarar gören parçaların. Servis rapor ücretlerini bile verdiler.

Kendim sistem toplarken böyle bir şey düşünmüştüm:
Eki Görüntüle 113204
Toplamda 7030 TL.
Fakat @Range.. arkadaşımızın geçirdiği olaydan sonra CM PSU almanızı tavsiye ediyorum :)
Sistem gayet iyi. Cidden CM Psu tavsiye ederim. Ücreti verdiler. O SSD'yi Samsung yapın. Sandforce kontrolcüler çöp.

tech.jpg

tech 2.jpg

Sistemimi TeknoBiyotik'ten toplamayı düşündüm. Bu da sistemim Ramler yoktu onu başka yerden alacağım. Windows Vista :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı