7000 TL ile 144 Hz monitör dahil sistem toplama

Bütçe
7000
Yukarıdaki X1 sistemi öneririm. 5700XT ile çoğu oyunda 1080P Ultra ayarlarda +180 FPS alırsın.
2. bir seçenek olarak bunun ekran kartını 2060S yaparak alabilirsin. Monitör için daha çok bütçe kalır.

SSD sorunlu yanlız ve arkadaşın bütçesinide aşıyor.
Bencede bunu al kalitesiz markalarla 5-10 FPS daha yüksek alacağım diyeceğine bunu kullan sonra elinde kalmasın bilgisayar.

Bencede bunu al kalitesiz markalarla 5-10 FPS daha yüksek alacağım diyeceğine bunu kullan sonra elinde kalmasın bilgisayar.
Katılıyorum, en azından tüm bileşenleri içine sinerek almış olacak, aklında soru işareti kalmayacak. Hatta B450 TUF anakart yerine daha ucuz olan B450M S2H modeli koyulursa 400 TL'lik bütçe açılır, 200 TL de artmıştı zaten. 600 TL ile ekran kartı bir üst model alınır.

Bende bil

Bende biliyorum daha uygun fiyatlı bir sistem tavsiye etmeyi;Teknobiyotik P1,5 AMD Ryzen 5 2600X 3.6GHz, GTX1660Tİ 6GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyun Bilgisayarı - Kampanyalı PC ileriye dönük fps de düsüklukler yaşamasın diye attim bu arada kalitesiz dediğin marka astrock la galax mı?

Bende bil

Bende biliyorum daha uygun fiyatlı bir sistem tavsiye etmeyi;Teknobiyotik P1,5 AMD Ryzen 5 2600X 3.6GHz, GTX1660Tİ 6GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyun Bilgisayarı - Kampanyalı PC ileriye dönük fps de düsüklukler yaşamasın diye attim bu arada 5-10fps dediğin 30-40 fps olmasın
30-40 FPS fark? Aralarında aman aman farklar yok RTX teknolojisiyle bir tık önde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı