7000 TL Laptop Önerisi

Aman kardeşim ne yapıyosun yahu? Hem n11 den alıyorsun, Hem GTX 1050Ti ürünlere o parayı veriyorsun. Yerinde olsam n11 sitesine bakmayı asla düşünmezdim bile.

Sana tavsiyem GTX 1060 kartlı Monster.

Tulpar T5 V17.1.3 15.6" Gaming Laptop | Monster Notebook

Evet monster markasını duydum ama dezavantajları çok diye biliyorum...birde alacağım diz üstü modelinde 1 tb hdd olsun istiyorum
dell markaları çok iyi soğutuyor diye duydum birde bir bilgisayarcı arkadaşım HP omen önermişti
daha önce Acer ve Lenovo kullandım hemen usb ve klavye bozuluyor...Alacak olsam MSI / ASUS/DELL ya da dediğim gibi HP olsun isterim....

Evet monster markasını duydum ama dezavantajları çok diye biliyorum...birde alacağım diz üstü modelinde 1 tb hdd olsun istiyorum
dell markaları çok iyi soğutuyor diye duydum birde bir bilgisayarcı arkadaşım HP omen önermişti
daha önce Acer ve Lenovo kullandım hemen usb ve klavye bozuluyor...Alacak olsam MSI / ASUS/DELL ya da dediğim gibi HP olsun isterim....
Nasıl istersen. Ben GTX 1060 kartı bırakıp GTX 1050Ti'a düşmezdim. Seçim senin tabi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı