7000 TL mönitör dahil PC toplama

Rica ederim, yalnız anakart da değişikliğe gitmek, fiyatların her gün arttığı göz önünde bulundurulunca sistemi de tekrar elden geçmek iyi olacak.

Sinerji sitesinden
AMD Ryzen 5 2600X = 1457 TL
Aerocool Aero 500 600W 80+ Bronze = 576 TL
Teknolojipazar sitesinden
Corsair Vengeance LPX 1x8GB 3000MHz = 490 TL x 2 Adet
MSI B450M PRO-VDH = 534 TL
1TB TOSHIBA P300 = 245 TL
Hepsiburada sitesinden
Galax Nvidia GeForce GTX 1060 EXOC 6GB =1860 TL
ya da
Gigabyte G1 Gaming Nvidia GeForce GTX 1060 6GB = 1965 TL
Seçeneklerinden biri seçilebilir. (Çıkışlarına bakın, özelliklerini gözden geçirin) Hatta Hepsiburada' ya güvenirseniz diğer donanımları da fiyat araştırması yapıp daha uyguna almaya çalışın.
Bu arada aynı şekilde, Nanokatalog sitesi konusunda kendi fikrinizi edinin tavsiye yapan diğer arkadaşların söylediği gibi daha iyi ekran kartına sahip bir sistem alma şansını göz ardı etmeyin.
2600X i 2600 yapabiliriz 200 tl daha az tutacaktır o 200 tl ile ne eksikse onu alabilirsiniz yada yükseltebilirsiniz.

2600X i 2600 yapabiliriz 200 tl daha az tutacaktır o 200 tl ile ne eksikse onu alabilirsiniz yada yükseltebilirsiniz.
Sistemde 200 TL ile yükseltmeye değecek donanım yok maalesef, SSD eklenebilir belki zorlama ile fakat ben 2600' e düşmeye değeceğini düşünmüyorum. SSD ileride parası olursa eklenir olmazsa da öldürmez.

Sistemde 200 TL ile yükseltmeye değecek donanım yok maalesef, SSD eklenebilir belki zorlama ile fakat ben 2600' e düşmeye değeceğini düşünmüyorum. SSD ileride parası olursa eklenir olmazsa da öldürmez.
Tabii ki istediği gibi yapabilir ben sadece bir öneride bulundum. Sistem gayet iyi almasını tavsiye ederim 👍

Tabii ki istediği gibi yapabilir ben sadece bir öneride bulundum. Sistem gayet iyi almasını tavsiye ederim 👍
Ekran kartını en azından GTX1070 yapmaya çalıştım ama olmuyor daha doğrusu ben diğer donanımlardan kısamıyorum, elim varmıyor. Naçizane fikrim, bakış açım bu.

Ekran kartını en azından GTX1070 yapmaya çalıştım ama olmuyor daha doğrusu ben diğer donanımlardan kısamıyorum, elim varmıyor. Naçizane fikrim, bakış açım bu.
Dolar bu durumdayken nerdeyse imkansız. Bir kaç ay önce bu fiyata 1070 li bir sistem toplanabilirdi fakat dolar arttı.

Sistemin son hali şu şeklide bir sıkıntı görürseniz söyleyin. Nankatalog'dan alıcam umarım bir sıkıntı çıkmaz.
Zotac GeForce GTX 1060 AMP! Edition 6GB GDDR5 Ekran Kartı
Seagate Barracuda 1TB SATA 6Gbps 3.5'' HardDisk
Gigabyte GA-AB350-Gaming AMD B350 Soket AM4 ATX 64GB DDR4 Anakart
AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz 16MB L3 Box İşlemci
G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 3200Mhz RAM
Logitech G430 Kulaklık Stereo 255g Siyah, Mavi
Viewsonic XG2402 24" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) FreeSync FHD Oyuncu Monitör
Corsair Carbide Champ/SPEC-04 600W 80+ PSU Sarı/Siyah Fanlı Pencereli MidTower Kasa
LOGITECH G402 Hyperion Fury 4000 DPI FPS Gaming Mous

Bir sıkıntı falan var mı? Bakar mısınız?
@Pantheon @Zgrrs @Shory

Tercih sizin, Ryzen 2600x den düşmüşsünüz. Nanokatalog Bios update işlemi yapmıyor ise anakartı B450 seçmeye çalışın başınız ağrır. Belleğin 2x8 olduğundan emin olun. Aklıma başka da bir şey gelmiyor, hakim olamadığım bir firma. İyi günlerde kullanın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı