7000 TL mönitör dahil PC toplama

Sistemin son hali şu şeklide bir sıkıntı görürseniz söyleyin. Nankatalog'dan alıcam umarım bir sıkıntı çıkmaz.
Zotac GeForce GTX 1060 AMP! Edition 6GB GDDR5 Ekran Kartı
Seagate Barracuda 1TB SATA 6Gbps 3.5'' HardDisk
Gigabyte GA-AB350-Gaming AMD B350 Soket AM4 ATX 64GB DDR4 Anakart
AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz 16MB L3 Box İşlemci
G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 3200Mhz RAM
Logitech G430 Kulaklık Stereo 255g Siyah, Mavi
Viewsonic XG2402 24" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) FreeSync FHD Oyuncu Monitör
Corsair Carbide Champ/SPEC-04 600W 80+ PSU Sarı/Siyah Fanlı Pencereli MidTower Kasa
LOGITECH G402 Hyperion Fury 4000 DPI FPS Gaming Mous

Bir sıkıntı falan var mı? Bakar mısınız?
@Pantheon @Zgrrs @Shory
Yazdığın sistemin bütçene uyacağını sanmıyorum.

BIOS güncellemesi yapan bir şirketten aynı anakartı sipariş edebilirim eğer bir sıkıntısı yoksa.
Yazdığın sistemin bütçene uyacağını sanmıyorum.
Benim bütçem 7000'di fakat euro olarak elimde bulunuyordu. Öyle olunca bütçemde arttı fakat fiyatlar bütçemden hızlı arttığı için biraz sıkıntı oldu.

BIOS güncellemesi yapan bir şirketten aynı anakartı sipariş edebilirim eğer bir sıkıntısı yoksa.

Benim bütçem 7000'di fakat euro olarak elimde bulunuyordu. Öyle olunca bütçemde arttı fakat fiyatlar bütçemden hızlı arttığı için biraz sıkıntı oldu.
Euro olarak duruyorsa sıkıntı yok. Dolar Euro'ya göre biraz daha hızlı arttığı için böyle bir durum olabilir.

Sistemin son hali şu şeklide bir sıkıntı görürseniz söyleyin. Nankatalog'dan alıcam umarım bir sıkıntı çıkmaz.
Zotac GeForce GTX 1060 AMP! Edition 6GB GDDR5 Ekran Kartı
Seagate Barracuda 1TB SATA 6Gbps 3.5'' HardDisk
Gigabyte GA-AB350-Gaming AMD B350 Soket AM4 ATX 64GB DDR4 Anakart
AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz 16MB L3 Box İşlemci
G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 3200Mhz RAM
Logitech G430 Kulaklık Stereo 255g Siyah, Mavi
Viewsonic XG2402 24" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) FreeSync FHD Oyuncu Monitör
Corsair Carbide Champ/SPEC-04 600W 80+ PSU Sarı/Siyah Fanlı Pencereli MidTower Kasa
LOGITECH G402 Hyperion Fury 4000 DPI FPS Gaming Mous

Bir sıkıntı falan var mı? Bakar mısınız?
@Pantheon @Zgrrs @Shory
Sistem güzel olmuş ramler 2x8 olursa daha performanslı olur yinede @Pantheon hocam bir baksın sisteme.

Bence kulaklık falan geri plana atın. İndirim yakalayıp alırsınız onları.

Gainward GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 Ekran Kartı 3712 - Nanokatalog
Bu modeli tercih edebilirsin. Aradaki 250TL farka değmez.
Kasa iyi bir model değil. PSU'suna bakmadım. Ayrıca BIOS update üzerinde durmanız gerekiyor. Çalışmaz yoksa. HDD olarak önbelleği 64MB olmasına dikkat edin.

Son düzenleme:
1 ay önce 6800 e 144 Hz monitör dahil GTX 1080 sistem topladım. 1 ay içinde ne hale geldik gerçekten çok yazık. Benim tavsiyem biraz daha beklemeniz. Doların 5.5 5.7 aralığına tekrar düşüp bir süre orada kalacağını sonrasında yine 6.5 üzerine çıkacağını öngörüyorum. Dolar 5.5 seviyelerine indiğinde 2 gün gibi bir süreniz olacak en azından 600-700 TL tasarruf eder daha iyi sistem toplarsınız. Ailem stratejist olduğundan borsa ve döviz ile iç içeyim. Ailemin görüşü de bu yönde. Ancak hiçbir şey kesin değil yine de. Sonuçta çevresel faktörlerde etkili çok fazla. 5.5'tan daha aşağıyı da görebilir 7.5'ta olabilir. Risk almayı göze alıyorsanız karınız daha fazla olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı