7000 TL monitör dahil sistem tavsiyesi

Aynen öyle D. A de demişti zaten 1700 mü ne daha kârlı diye bir de ranker virgo kasa nasıl bana daha iyileri var o paraya diye yazıp duruyorlar attıkları linkler hep demode ya da tek fanlı LED bile olmayan kasalar

Bilinmeyen marka fanlarının CFM değeri çok düşüktür. Kullanılan malzeme kalitesizdir. Mesh kasa olması artı.
Önerdiğim kasa en azından bilindik marka tek fanlı fakat fiyatı 368'e çıkarırsanız göze hitap eden ore saturn kasayı alabilirsiniz.

Bilinmeyen marka fanlarının CFM değeri çok düşüktür. Kullanılan malzeme kalitesizdir. Mesh kasa olması artı.
Önerdiğim kasa en azından bilindik marka tek fanlı fakat fiyatı 368'e çıkarırsanız göze hitap eden ore saturn kasayı alabilirsiniz.
Ore saturnle ilgili bir konu açılmıştı rankerla sonuç buldu. Adam şuan memnun. Bence bilindik olarak bakmasan iyi olur. Frekans tv de ranker pc topluyor zaten.

Ore saturnle ilgili bir konu açılmıştı rankerla sonuç buldu. Adam şu an memnun. Bence bilindik olarak bakmasan iyi olur. Frekans TV'de ranker PC topluyor zaten.

FrekansTv toplamışsa o zaman kesinlikle almalısın kardeşim unutma ranker KRALDIR. FrekansTv topladıysa problemsiz kullanırsın ne de olsa arkasında frekansTV var.

FrekansTv toplamışsa o zaman kesinlikle almalısın kardeşim unutma ranker KRALDIR. FrekansTv topladıysa problemsiz kullanırsın ne de olsa arkasında frekansTV var.
Yardim ettiğin için sağol. Ne zaman konu açsam kimse birşey yazmıyor. Konu takip etmeyi bırakıp yeni konu açıyorum. Klavye kulaklık falan biliyosan ucuz söyle kanka.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı