7000 TL monitör önerisi

Farkındayım ondan onu attım ben. 24inç bakarsan AOC 24G42e var renk gamutu kontrast olarak o bütçede en iyi seçenek.
Niye hocam? Bence R25 F30 daha iyi.

Senin fikrin önemli olmuyor konu sahibi 2K ya hayır demem deyince. 2K aldırmadım zorla öneri yaptım. Belki sistemi yükseltecek belki 2K kullanmak istiyor.
Sizinle burada boş kavgaya girmeyeceğim, kavgacı değil akılcı düşünüyorum hocam.
 
Neye göre daha iyi? O monitörün tek olayı 240Hz olması renk olarak ms olarak AOC 24G42e daha iyi. Senin attığın iyi bir VA olsa da VA panel.
Kime göre neye göre daha iyi dediğiniz gibi orada ben hatalıyım. 280Hz düzeltirim 30 dk boyunca 280hz'de kalan bir monitör, ayrıca kontrastı daha yüksek renk gamutundan ziyade.

Ben de genel olarak fhd bakıyorum zaten ama sorunu az olan bir model olsun istiyorum sonra baş ağrıtmasın. Belki ileriye dönük olur diye 2K da olur diye düşündüm
GrausamZ hocamın attığını al o zaman kalite ve büyüklük önemliyse, ama şu anki sistemin için bence en iyisi R25-F30.
 
Kime göre neye göre daha iyi dediğiniz gibi orada ben hatalıyım. 280Hz düzeltirim 30 dk boyunca 280Hz'de kalan bir monitör, ayrıca kontrastı daha yüksek renk gamutundan ziyade.

VA panelin tek olayı kontrast zaten. Ancak AOC da kontrast olarak çok başarılı IPS panele göre. Ama iyi bir IPS panel iyi bir VA panele göre renk gamutu ve ms konusunda daha önde, ayrıca VA panellerin başka sorunları da var.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı