7000 TL PC Toplama

Bütçe
7700 TL

xankony

Hectopat
Beyler PC toplama hakkında bir bilgim yok. Twitch yayını açacağım. Maksimum 7700'e şunları bulabilir misiniz? (Sistem gücü Fortnite vb. oyunları kaldırmalı)
*Sistem.
*Metalik klavye.
*Hoparlör.
*SSD.

Bir bakayım hocam.
Hocam sistem şöyle:Aquarius 5TN – Game Garaj (Bu sistemle Fortnite yüksek ayarlarda 80 FPS alabilirsiniz.)
Monitör için, dediğim gibi FPS beklentinizi bilmem lazım çok beklentiniz yoksa 600-700 TL yeter ama 140 vb. büyük FPS değerleri için en az 1400-1500 TL gözden çıkarmanız lazım.
Mouse ve Klavye de aynı şekilde, çok önemliyse bütçeyi arttırabilirsiniz. Normal bir mouse istiyorsanız ona göre vereyim.

Hocam bu arada hoparlör öneremiyorum maalesef, ben hep kulaklık kullandığım için bilmiyorum.
Ben küçüklüğümden beri ucuz klavye/mouse kullanıyorum. Bu konuda takıntın yoksa ucuz bir şey al gitsin.

Son düzenleme:
Bir bakayım hocam.
Hocam sistem şöyle:Aquarius 5TN – Game Garaj (bu sistemle Fortnite yüksek ayarlarda 80 FPS alabilirsiniz.)
Monitör için, dediğim gibi FPS beklentinizi bilmem lazım çok beklentiniz yoksa 600-700 TL yeter ama 140 vb. büyük FPS değerleri için en az 1400-1500 TL gözden çıkarmanız lazım.
Mouse ve klavye de aynı şekilde, çok önemliyse bütçeyi arttırabilirsiniz. Normal bir mouse istiyorsanız ona göre vereyim.

Hocam bu arada hoparlör öneremiyorum maalesef, ben hep kulaklık kullandığım için bilmiyorum.

60-90 FPS yeter. Mouse'a gerek yok klavye lazım. Fortnite'ı orta derece kaldırmalı.Hoparlörü hallederim.

60-90 FPS yeter. Mouse'a gerek yok klavye lazım. Fortnite'ı orta derece kaldırmalı.Hoparlörü hallederim.

Klavye çok önemli mi hocam onu söyleyin. Ama monitör şurada: Everest M-335 21.5" Vga+hdmı Çerçevesiz Led Monitör Fiyatları ve Özellikleri (Hocam üründen çok emin olamadım biraz ürünü araştırmanızı öneririm sanırım kablo beraber gelmiyor.)

Hocam o ürünü boşverin. Şuna bir bakın: https://www.hepsiburada.com/acer-sa...s-monitor-p-HBV00000M025R?magaza=Gamers_Arena

Klavye önemli de ben hallederim bu arada kasa için attığın linkte işletim sistemi yok onu ne yapacağız

Technopat YouTube kanalında videosu var. Windows 10 USB'si hazırlamalısınız. Çok basittir. Bu arada hocam monitör sanırım biraz şikayetli, yeni bir monitör attım. Bakmanızı tavsiye ederim.

Bir bakayım hocam.
Hocam sistem şöyle:Aquarius 5TN – Game Garaj (bu sistemle Fortnite yüksek ayarlarda 80 FPS alabilirsiniz.)
Mouse ve klavye de aynı şekilde, çok önemliyse bütçeyi arttırabilirsiniz. Normal bir mouse istiyorsanız ona göre vereyim.

Ben küçüklüğümden beri ucuz klavye/mouse kullanıyorum. Bu konuda takıntın yoksa ucuz bir şey al gitsin.

Yayın için en berbat seçeneklerden biri i5 9400F 6C 6t olmasindan dolayi yayinlarda sorun yaşarsiniz.
Yayin için işlemci güçlü olmalı 3600X 1660SUPER ikilisi toplayabilirsem bütceniz için yazarim.

ASUS Dual Evo RTX 2070 Super, AMD Ryzen 5 3600X, ASUS TUF B450 PRO GAMING, * 16 GB 3600 MHz RAM fiyatı 750 TL *, bu ürünleri indirimlerle birlikte 6800 TL'ye aldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı