Monitör dahil mi?
Bir bakayım hocam.
Hocam sistem şöyle:Aquarius 5TN – Game Garaj (bu sistemle Fortnite yüksek ayarlarda 80 FPS alabilirsiniz.)
Monitör için, dediğim gibi FPS beklentinizi bilmem lazım çok beklentiniz yoksa 600-700 TL yeter ama 140 vb. büyük FPS değerleri için en az 1400-1500 TL gözden çıkarmanız lazım.
Mouse ve klavye de aynı şekilde, çok önemliyse bütçeyi arttırabilirsiniz. Normal bir mouse istiyorsanız ona göre vereyim.
Hocam bu arada hoparlör öneremiyorum maalesef, ben hep kulaklık kullandığım için bilmiyorum.
60-90 FPS yeter. Mouse'a gerek yok klavye lazım. Fortnite'ı orta derece kaldırmalı.Hoparlörü hallederim.
Klavye çok önemli mi hocam onu söyleyin. Ama monitör şurada: Everest M-335 21.5" Vga+hdmı Çerçevesiz Led Monitör Fiyatları ve Özellikleri (Hocam üründen çok emin olamadım biraz ürünü araştırmanızı öneririm sanırım kablo beraber gelmiyor.)
Klavye önemli de ben hallederim bu arada kasa için attığın linkte işletim sistemi yok onu ne yapacağız
Bir bakayım hocam.
Hocam sistem şöyle:Aquarius 5TN – Game Garaj (bu sistemle Fortnite yüksek ayarlarda 80 FPS alabilirsiniz.)
Monitör için, dediğim gibi FPS beklentinizi bilmem lazım çok beklentiniz yoksa 600-700 TL yeter ama 140 vb. büyük FPS değerleri için en az 1400-1500 TL gözden çıkarmanız lazım.
Mouse ve klavye de aynı şekilde, çok önemliyse bütçeyi arttırabilirsiniz. Normal bir mouse istiyorsanız ona göre vereyim.
Hocam bu arada hoparlör öneremiyorum maalesef, ben hep kulaklık kullandığım için bilmiyorum.
Ben küçüklüğümden beri ucuz klavye/mouse kullanıyorum. Bu konuda takıntın yoksa ucuz bir şey al gitsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.