7000 TL RTX 2060 içeren sistem toplama

James donkey ve adata en iyi fp ssd yapan firimalardır git bak
James Donkey reklam almış forumlar tarafından önerilen bir balondur. Nere gidip bakıyoruz? Çöpe para atmayın.

Ben sizi uyarmıyorum, doğru kabul edilen bilgiyi paylaşıyorum. 2 - 3 sene muhabbetine gelecek olursak ekran kartını gitsin 3 sene sonra alsın o zaman. Şimdilerde 1080p için GTX 1080 gereksiz masraf olur. Ayrıca (kişisel görüşüm) GTX 1080 5 sene daha yeni çıkan oyunları 2K' da akıcı şekilde oynatır.
Zamanında çıkan GTX680 şuan GTX1080'e denk geliyor. Şuan 680 ile 1080P'de bile bazı oyunları oynayamıyoruz. 5 sene sonra 2K oyun oynatmaz zannetmem.

Şöyle hazır bir sistem önerisi yapalım;

AMD Ryzen ™ 5 2600X 3.6GHz, RTX2060 6GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

Aşağıdaki yükseltme seçeneklerinden Anakartı B450M-K'ya, Ram'i (2X8)16GB'a, SSD ekleme kısmından ise Adata SU800 256GB modelini eklerseniz toplam 6.861,21 TL tutuyor..

Bu sistemde SSD ekleyin. RAM olarak 16GB seçin. Alabileceğiniz en güzel sistemlerden birisi bu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı