Nextnextnext
Centipat
başka sistem önerin var mı?İki sistemde güzel değil. İkisinde de PSU kötü. İkinci sistemin SSD'si kötü.
İki sistemin de SSD'si güzel, PSU konusunda haklısınız sadece.İki sistemde güzel değil. İkisinde de PSU kötü. İkinci sistemin SSD'si kötü.
Bu arada ne zaman sistem toplama veya sistem önerisi forumu görsem hep bu kötü denilip konu kapatılıyor. Bu kötü deyip bir de alternatif sunulsa çok daha güzel olur. Sürekli bir fikir karmaşası içerisindeyim herkes farklı bir şey diyor. Birinin harika dediği sisteme diğeri çöp bak şu daha güzel diyor, ona da başkası çöp diyor ve bu böyle devam ediyor. Bu yüzden lütfen artısını eksisini söylerken güzel bir alternatif de önerin ki ona göre hareket edeyim. Bütçem bu kadar. Örneğin bu bütçeyle daha iyi bir SSD alma şansım varsa onu önermenizi rica ediyorum, lakin yoksa bu bütçeyle ancak bunu alabiliyorum. Teşekkür ederim.
yok size ithafen demedim. Genel olarak forumlardaki bu karmaşadan bahsettim.Hocam benim önerdiğim sistem ve @Rambo Okan Güler hocamın önerdiği sistem gayet güzel.