7000 TL RTX 2060 sistem tavsiyesi

Nextnextnext

Centipat
Katılım
10 Haziran 2020
Mesajlar
36
Max 7000 TL'ye RTX 2060'lı sistem öneriniz var mı? Toplama ya da hazır fark etmez. Aklımda şu 2'si var ne düşünüyosunuz?


 
Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2060S önerebilirim.
7050 TL. RAM iki adet.
Veya 10400F ve RTX 2060 ile şöyle bir sistem toplanabilir. RAM iki adet. Bütçeyi 100 TL aşıyor.
 
Bu arada ne zaman sistem toplama veya sistem önerisi forumu görsem hep bu kötü denilip konu kapatılıyor. bu kötü diyip bir de alternatif sunulsa çok daha güzel olur. Sürekli bi fikir karmaşası içerisindeyim herkes farklı bi şey diyor. Birinin harika dediği sisteme diğeri çöp bak şu daha güzel diyor, ona da başkası çöp diyor ve bu böyle devam ediyor. Bu yüzden lütfen artısını eksisini söylerken güzel bir alternatif de önerin ki ona göre hareket edeyim. Bütçem bu kadar. Örneğin bu bütçeyle daha iyi bi ssd alma şansım varsa onu önermenizi rica ediyorum, Lakin yoksa bu bütçeyle ancak bunu alabiliyorum. Teşekkür ederim.
 
Bu arada ne zaman sistem toplama veya sistem önerisi forumu görsem hep bu kötü denilip konu kapatılıyor. Bu kötü deyip bir de alternatif sunulsa çok daha güzel olur. Sürekli bir fikir karmaşası içerisindeyim herkes farklı bir şey diyor. Birinin harika dediği sisteme diğeri çöp bak şu daha güzel diyor, ona da başkası çöp diyor ve bu böyle devam ediyor. Bu yüzden lütfen artısını eksisini söylerken güzel bir alternatif de önerin ki ona göre hareket edeyim. Bütçem bu kadar. Örneğin bu bütçeyle daha iyi bir SSD alma şansım varsa onu önermenizi rica ediyorum, lakin yoksa bu bütçeyle ancak bunu alabiliyorum. Teşekkür ederim.

Hocam benim önerdiğim sistem ve @hakan yaeger hocamın önerdiği sistem gayet güzel.
 
@Nextnextnext Hocam, hazır sistem konularında genelde öyle oluyor maalesef. @Mustafafnt hocamın ve benim topladığım sistem bu bütçeye toplanabilecek en performanslısı diyebilirim. Herhangi sorunlu bir parça yok, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Asıl amacınız oyun oynamaksa i3 10100F yeterli gelir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı