7000 TL RX 590 Sistem Toplama

7000₺ RTX 2060 ekliyebilir
Sen boş konuşmak haricinde ne işe yaradın şuanda
Hele şükür doğru bir yorum çok yaşa sen kardeşim.

7000₺ RTX 2060 ekliyebilir
Bence en azından 1660Ti alınır bu bütçeyle ama bir süredir piyasayı takip etmiyorum. Detaylı bir araştırma yapmak lazım. Bir de ekran dahil sanırım bu sisteme, kişinin beklentisini karşılamaz RTX 2060 alırsa. Üç bin TL'nin üzerinden bir fiyat etiketi var kartın bir şeylerden kısmak gerekir o zaman da. Onun yerine 1660Ti daha mantıklı duruyor.

2500₺ RTX 2060 var hocam 7200 felan tutuyor PSU ile yani yetiyor.

200₺ PSU ekliyeceğimi söylemedim dostum lafı nerenden anlıyorsun sistemi biraz değiştirip iyi bir PSU eklemeyi düşünüyorum.

Lafı başka bir tarafdan anlıyor arkadaş.
Saygılı ol zaten sistemi çöp etmişsin ekran kartı için, daha ne düzelticeksiniz lütfen konuyu takibinizden çıkarın.

Cs pubg gibi oyunlar oynayacak iseniz mümkünse gecikme süresi 1 ms olan tercih edin 144hz de yeterli
Daha çok dizi izleme ve Dark Souls, Far Cry, Satisfactory ve Rainbow gibi oyunlar oynamak için topluyorum. Güzel bir VA panel 75 Hz 24 inç monitör işimi görebilir. Bir öneriniz var mı? Maksat fiyat düşsün, kablosuz bağlantı aparatı gibi şeyler alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…