Size bunu öneririm hazır indirimdeyken kaçırmayın derimDaha çok dizi izleme ve Dark Souls, Far Cry, Satisfactory ve Rainbow gibi oyunlar oynamak için topluyorum. Güzel bir VA panel 75 Hz 24 inç monitör işimi görebilir. Bir öneriniz var mı? Maksat fiyat düşsün, kablosuz bağlantı aparatı gibi şeyler alabilirim.
TN panel istemiyorum.Size bunu öneririm hazır indirimdeyken kaçırmayın derim
AOC 24.5" G2590VXQ 75Hz 1ms VGA 2xHDMI FHD FreeSync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24.5" G2590VXQ 75Hz 1ms VGA 2xHDMI FHD FreeSync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G2590VXQ ITOPYA'da.www.itopya.com
Ne çöpü kardeşim sistem toplamayı bilmiyorsunuz konusuyorsunuz cahiller.Saygılı ol zaten sistemi çöp etmişsin ekran kartı için, daha ne düzelticeksiniz lütfen konuyu takibinizden çıkarın.
Tamam kardeşim boş yapma devam etNe çöpü kardeşim sistem toplamayı bilmiyorsunuz konusuyorsunuz cahiller.
Sana daha fazla mesaj yazıp vaktimi boşa harcamıyacağım.Tamam kardeşim boş yapma devam et
Arkadaşlar araştırdım o acer monitör çok kötüymüş onun yerine bunu alıcam:
![]()
Aoc 24" G2460VQ6 1ms 75hz D-Sub,HDMI,DPPort FreeSync Gaming Monitör
Aoc 24" G2460VQ6 1ms 75hz D-Sub,HDMI,DPPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Çok şükür.Sana daha fazla mesaj yazıp vaktimi boşa harcamıyacağım.
Senin DC varsa gelsene seninle bir konuşalım gerçekten sistem toplama konusunda gram fikrin yok ama burda konu açıp insanlardan öneri bekliyorsun sende 0 saygıÇok şükür.
Adam gibi 144Hz monitörlü ve RTX 2060’lı bir sistem topla ve 7000 TL’ye yakın fiyatı olsun o zaman görelim. Habire yok düzeltiriz yok eksiltiriz, e yap o zaman.Sana daha fazla mesaj yazıp vaktimi boşa harcamıyacağım.
Tek bir siteden mi topluyacam sadece farklı sitelerde oluyormu ?Adam gibi 144Hz monitörlü ve RTX 2060’lı bir sistem topla ve 7000 TL’ye yakın fiyatı olsun o zaman görelim. Habire yok düzeltiriz yok eksiltiriz, e yap o zaman.
Senin dışında herkes sisteme güzel diyor.
Sistemini diz ikisini aynı yere koyalım insanlar karar versin kiminki daha iyi diye benim sistem belli.
Hdd ekstra aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.