Daha çok dizi izleme ve Dark Souls, Far Cry, Satisfactory ve Rainbow gibi oyunlar oynamak için topluyorum. Güzel bir VA panel 75 Hz 24 inç monitör işimi görebilir. Bir öneriniz var mı? Maksat fiyat düşsün, kablosuz bağlantı aparatı gibi şeyler alabilirim.
Acer 23.8" VG240Ybmipcx 1ms 75Hz HDMI,VGA FreeSync Gaming IPS Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!
www.sinerji.gen.tr
Sistemin son hali bu, cevaplarınız için teşekkürler.
Aoc 24" G2460VQ6 1ms 75hz D-Sub,HDMI,DPPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Aoc 24" G2460VQ6 1ms 75hz D-Sub,HDMI,DPPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Senin DC varsa gelsene seninle bir konuşalım gerçekten sistem toplama konusunda gram fikrin yok ama burda konu açıp insanlardan öneri bekliyorsun sende 0 saygı
Adam gibi 144Hz monitörlü ve RTX 2060’lı bir sistem topla ve 7000 TL’ye yakın fiyatı olsun o zaman görelim. Habire yok düzeltiriz yok eksiltiriz, e yap o zaman.
Senin dışında herkes sisteme güzel diyor.
Sistemini diz ikisini aynı yere koyalım insanlar karar versin kiminki daha iyi diye benim sistem belli.
Hdd ekstra aslında.
Adam gibi 144Hz monitörlü ve RTX 2060’lı bir sistem topla ve 7000 TL’ye yakın fiyatı olsun o zaman görelim. Habire yok düzeltiriz yok eksiltiriz, e yap o zaman.
Senin dışında herkes sisteme güzel diyor.
Sistemini diz ikisini aynı yere koyalım insanlar karar versin kiminki daha iyi diye benim sistem belli.
Hdd ekstra aslında.