7000 TL RX 590 Sistem Toplama

Buyrun. Toplam 5169 TL tutuyor. Ekran kartı için 1831 TL kalıyor. 1660 Ti ayrı alırsınız. Şüphe ettiğiniz bir parça varsa söyleyin bana.

Dosya Ekleri

• IMG_3521.PNG
    48,2 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_3522.PNG
    46 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_3523.PNG
    52,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_3524.PNG
    48,1 KB · Görüntüleme: 43
Monitörü 60hz seçip ekran kartını yükseltin. O ekran kartı ile 144 fps almanız zor.

16 GB sığıyor zaten ayrıca sen çok biliyorsan git kendin topla
Sığmıyor allahım sen sabır ver, H serisi koy olur tabi, kasa zaten 200 TL, bu devirde RTX 2060 almak farz değil. Dengeli sistem kurarsanız uzun ömürlü olur upgrade yapmak zorunda olmazsınız. RTX 2060’a ihtiyacım yok, ben bütçeyi rahatlatmayı amaçlıyorum siz zorluyorsunuz. Sizin paranız değil tabi.
16 GB sığıyor zaten ayrıca sen çok biliyorsan git kendin topla
Önceki mesajlarda Rx 590 yerine 1660ti al diyodun. Fiyatı zorlama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen 590 alma bu fiyata diye demiştim ayrıca sen çok iyi biliyorsun zaten neden konu açtın ki

Sen 590 alma bu fiyata diye demiştim ayrıca sen çok iyi biliyorsun zaten neden konu açtın ki
6700 TL’ye topluyorum kardeşim en fazla, belki daha iyi bir fikri olan varsa diye dedim ama siz bütçeyi arttırmamda direttiniz ben 1 yıldır araştırıyorum. Hep aynı fiyata yüzlerce kez araştırma yapınca senin gibilerden daha iyi fikrim oluyor. Mesela ben 10.000 TL’lik sistemlere mesaj atmıyorum çünkü ne f/p ürünü bilmiyorum ama bu fiyat aralığında tecrübem var rica etsem GTX 1660Ti’lı bir sistem toplar mısınız?

Pardon? Arkadaşın oynacağı oyunlar için bu kart fazlasıyla yeterli. Ne kadar garip bir konu oluyor bu ben unfollow atıyorum allah kolaylık versin.
Arkadaşlar başka bir konuda tartışmışlar sonra ikiside benim konumu görmüş ve tartışıyorlar ben burda ne diyeyim artık olan bana oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…