7000 TL sistem toplama

BekirAksoy2

Hectopat
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 7000 TL bütçem var fakat kararsız kaldım. Tabiri caizse sağlam donanımlarla 1660 Super mi yoksa ucu ucuna RTX 2060 mı? Önerileriniz benim için çok önemli. Ve bir de hazır sistem almak mı yoksa kendimiz mi toplasak daha karlı oluruz. 2.el de düşünmüyor değilim yardımlarınızı bekliyorum.

Dostum, böylece 7.300 TL ediyor RTX 2060 ile istersen. Eğer 300 TL aşamaz isen istersen idarelik SSD'yi 240 GB model alabilirsin.

Eğer 1660 Super olsun dersen de şu modeli tercih edebilirsin:

SSD alternatifi:

Eğer 1660 Super alırsan M.2 NVMe SSD alabilirsin:

Yardımların için çok teşekkür ederim RTX 2060 alacağım. O kadar verdikten sonra 400 500 daha vereceğim artık.

İstersen indirim bekle diyeceğim de, pek de inmez herhalde.

Gigabyte'ın çift fanlı modeli var, daha ucuz fakat soğutmasını beğenmiyorum açıkçası, sorun yaşayan birçok kişi gördüm. Asus Dual Evo modeli iyidir. SSD konusunda zaten alternatif sundum. Bütçene göre alırsın onları.

Anakartta şu an indirim var, eğer yetişmezse onu değiştirebiliriz.

Alacaksanız hayırlı olsun.

Elimde şu an 1050 Ti'lı bir sistem var çalışıyorum zaten parayı toplamam 1 ayı bulur zaten o arada eğer indirim yakalarsam yavaştan dizmeye başlayacağım. Teşekkür ederim efendim daha iyisi sizlerin olsun.

2800TL civarına RX5600 XT'de tercih edebilirsiniz. Bütçeyi aşmak istemezseniz.

Onu bende çok düşündüm ama o kart için genelde kronik sorunlu siyah ekran donma sorunu vs. var diyorlar o yüzden doğrusunu söylemek gerekirse AMD tarafını hiç deneyimlemediğim için korkuyorum.

Onu bende çok düşündüm ama o kart için genelde kronik sorunlu siyah ekran donma sorunu vs. var diyorlar o yüzden doğrusunu söylemek gerekirse AMD tarafını hiç deneyimlemediğim için korkuyorum.
Benim içinde bir ilk oldu Sapphire Pulse RX5600XT. Henüz bir hata ile karşılaşmadım WHQL sürümlerini kullanıyorum. Korkarak aldım doğrusunu söylemek gerekirse. Fiyatına göre çok iyi bir kart. RTX2060 da alınabilir tâbii ki. Tamamen tercih meselesi. Hayırlı olsun. @Caner Uncu Oldukça iyi bir sistem önermiş.

WHQL sürümü nedir eğer vaktiniz varsa biraz açar mısınız hiç bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…