7000 TL sistem toplama

Sinerji güvenilir bir sitedir. Bende test edip onaylamış biri olarak rahatlıkla alışveriş yapabileceğinizi söyleyebilirim... bu 1

Konuyu açan arkadaş neredeyse benimkiyle aynı sistemi toplayacak. O yüzden çok laf edecek bir şey yok. Ama ekran konusunda bir bilgi vermemiş. Öneri olarak kendi alacağım ekranı söyleyebilirim. Asus 24" 1ms 144hz monitörü tavsiye ediyorum. O ekran kartıyla çoğu oyunda 100'ün üzerinde fps alırsın. 60hz 1080p yada 4k bi monitör almak saçmalık olur.(bence)

Nedenini de açıklamak istiyorum. 60hz monitörde görebileceğiniz 60fps'tir. Ancak ekran kartınız üst düzey bir performans sergileyeceği için ekrana yollayacağı fps örnek veriyorum 100 fps olsun. Ama monitörün bu 100 karenin 60 tanesini görüntüleyebilir. Buda demek oluyor ki eğer 60hz bir monitör varsa 4k da almak 1080p'de almak çok fazla bir anlam ifade etmiyor. Çünkü alacağınız görüntü aynı. Ama gel gelelim monitörünüz 144hz ise 70fps ile 100 fps arasındaki farkı bile rahatlıkla görebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı