7000 TL Sistem Toplama

5. Nesil işlemciler geleceğe yönelik bi sorun yaratmıyor değil mi? Bu arada 750 w OC yapılınca bir sorun oluştururmu? Yorumunuz için teşekkürler.

Zaman ayırıp yorum yaptığın için teşekürler fakat fiyatı biraz aşmışsın. Nerelerden kısmalıyım o sistemde belirtirsen sevinirim.

Sizin için en iyi F/P'yi yapmaya çalıştım. Geleceğe yönelikliğin nesil ile ilgisi yok aslında. Zaten 6. nesil işlemciler 14nm işlemcilerin geleceğini kurtarmak adına çıkartıldı. Yani aralarında dağlar farkı yok.

Not: Anakartı B150A Gaming Pro ve İşlemciyi i7 6700K yapabilirsin. Ne kadar işlemci performansını birazcık düşürecek bir hareket olsa da genel kullanımda rahatsız edecek bir performans düşüşü olmayacaktır. :)

Bence böyle bir sisteme hiç HDD koyma. Direk SSD koy, bendeki 4000 tl likde bile sadece 500 gb SSD var.
Yorumun için teşekkürler. Elimde hazır 500 GB bir hdd var zaten dediğin gibi sadece SSD yapabilirim.

Mimari ve üretim teknolojisi gibi önemli hususlardan ötürü 6700k daha mantıklı. İşlemcisinden tut monitörüne kadar hepsi üst düzey sizin ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacağına eminim. Sizi yarı yolda bırakmayacak bir sistem.

Dipnot:HDD yerine Direk SSD yapabilirsin
Dostum sistem için eline sağlık cidden sistemdeki bileşenlerin videolarından sonra tam bir F/P sistemi olduğunu anladım. Şuan elimde 5700 TL var. Ay sonunda maaşımı Alıp sistemi toplamak için sabırsızlanıyorum. Teşekkürler!

Rica ederim hocam yardımcı olabilsiysem ne mutlu bana psuyu corsair 750 w yapabilirsen öyle yap işiniz garanti kafanız rahat olsun. :) kafanıza takılan birşey olursa yine yazabilirsiniz. :) şimdiden hayırlı olsun. :)

Rica ederim hocam yardımcı olabilsiysem ne mutlu bana psuyu corsair 750 w yapabilirsen öyle yap işiniz garanti kafanız rahat olsun. :) kafanıza takılan birşey olursa yine yazabilirsiniz. :) şimdiden hayırlı olsun. :)
Psu işini hallederim sorun değil. Bu arada bu sistem ortalama kaç sene dayanır. Özellikle bana dayanması önemli. :)

Dostum teknoloji o kadar hızlı ki her gün bir yenilik geliyor ama günümüz şartlarında performansı çok yüksek sistem ve sizi uzun süre götüreceğine eminim :)
Bugün birkaç arkadaşımada sizin sisteminizi gösterdim ve o fiyata 980 ti toplanabileceğini belirttiler. Bu mümkün mü? Performansda büyük fark oluşurmu?

Sistemlerin ömrü sizin taleplerinize göre değişir, bu sene bunu istersiniz seneye belkide çok farklı şeyler düşüneceksiniz ve değiştireceksiniz. Ama normal durumda çok uzun seneler götürür bu sistem sizi.
Dediğim gibi sizce bu fiyata 980 ti toplanırsa, performans ve dayanıklılık fark oluştururmu?

Hocam o mantıkla gidersek gtx 980ti almak yerine r9 furyx daha akıllı tercih olur üstelik hbm teknolojisi var gtx 980ti'yi tokatlar bence :) eğer gerçekten r9 390x yerine gtx 980ti alabilecek durumunuz varsa ikisinide almayın. Bu ürünü alın. Sapphire R9 FURYX 4G HBM HDMI Ekran Kartı (11247-00-40G)
Ne demişler sabır eden derviş muradına ermiş. Bizde sabır edelim bakalım şu 10 günde belki birşeyler değişir. :) Yinede ben uzun yıllar sistemde hiçbir şey yükseltmeden tüm oyunları rahat açabilecek bir sistem toplamak istiyorum. Yani anlayacağınız bir anda yüklü para vermek, uzun yıllar masrafa girmeyip, yüksek performans almaya değer. :)

Hocam öyle bir durum ki nvidia ile amd birbirinin eksik yanlarını tamamliyor. Şöyle bir örnek vereyim nvidia 1,3,5 olsun, amd 2,4,6 olsun ardışık olarak bir sıraya koyduğumuzda 1,2,3,4,5,6 oluyor birinin eksiğini diğeri kapatıyor,bütçe olarak böylece her kesime bir kart düşüyor aslında :) Kullanacak olan sizsiniz bence iyi karar verin sonuçta yüklü bir para veriyorsunuz ben elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalıştım. Eğer pascal ve polarisi bekleyebilirseniz ekran kartı konusunda en iyi teknolojiyi kasanıza dahil etmiş olacaksınız böyle bir durumda var :) ama işte fiyatları cep yakar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı