7000 TL Sistem Toplama

akarademir16

Kilopat
Merhaba tüm Technopat ailesi :)

Uzun zamandır güzel bir bilgisayar toplamak istiyorum lakin hiçbir bilgim yok denilecek kadar bilgisizim.

Öncelikle uzun bir dönem oyunları Ultra ayarlarda oynamak istiyorum.

Ağırlıklı olarak TES Skyrim ve CS:GO oynayacağım. Biraz araştırdığımda 144Hz monitor almam gerektiğini düşünüyorum.

Monitor dahil toplam 7000 liraya kadar çıkabilirim.

Yalnız şöyle bir ricam var. Çalışan bir insanım ve ödemelerim var. Haliyle alışveriş kredisi kullanacağım.

Sizden ricam hepsiburada üzerinden, bana 7000 liraya kadar 144Hz monitör dahil olmak üzere bir bilgisayar toplayabilir misiniz?
Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum yardımlarınızı bekliyor olacağım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer CS:GO oynamak istiyorsanız alacağınız monitörün gecikme süresi 1ms ve yineleme hızı da 144 yerine 240 olsun 7 bin tl bütçe ile karşılayabileceğinizi düşünüyorum. Bunun yanında oyun kulaklığı da hayati önem taşıyor CS:GO için. 7.1 uzamsal ses destekleyen üst seviye bir kulaklık (Hyperx Cloud 2 gibi) işinizi görecektir. Bilgisayar parçalarına girmiyorum muhtemelen benden daha iyi anlayan arkadaşlar yazarlar ideal parçaları. Önerim monitör ve kulaklık konusunda üst seviyeye çıkmanız eğer CS:GO ya da bu tarz compatative oyunlar oynaycaksanız.

Hocam kulaklıgım var bir arkadaş sağolsun,evet montajı bir bilgisayarcıya yaptırmayı düşünüyorum.

sanırım bu işlemci overclock edilemiyor. bunun yerine

Intel Core i5-8600K 3.60GHz LGA1151 İşlemci

alsam sorun olurmu acaba?

kusura bakmayın geç yanıt verdim konu açış şekli yüzünden ceza yemişim yeni kalktıda
sanırım anakartıda buna göre değiştirmem gerekiyor

Hocam kulaklıgım var bir arkadaş sağolsun,evet montajı bir bilgisayarcıya yaptırmayı düşünüyorum.

sanırım bu işlemci overclock edilemiyor. bunun yerine

Intel Core i5-8600K 3.60GHz LGA1151 İşlemci

alsam sorun olurmu acaba?

kusura bakmayın geç yanıt verdim konu açış şekli yüzünden ceza yemişim yeni kalktıda
sanırım anakartıda buna göre değiştirmem gerekiyor
"
8600K alıp OC yapmak istiyorsanız anakartı da Z370 yapmalısınız. Böyle de bütçenizi baya bir aşmış olursunuz ki bence OC gerekmeyecek.
Ha bir de soğutma masrafı 8000 TL yi bile aşar.

Arkadaşlar Technopat'ın kurduğu sisteme ek olarak

bu monitör u alsam iyi ve istediğim bir sistem olurmu sizce?
Gayet iyi ve kaliteli bir sistem olur fakat toplam 7600TL fiyat çıkar. Ayrıca sistem qp bilişim üzerinden satılıyor. Yani HB gibi 48 aylık taksitler yok.
Kur çok yüksek. Önerdiğim sistemin fiyatı da artmış. 1950 TL olan ekran kartı 2100 olmuş. Merkez bankasının faizi 16,5'tan 18'e çekmesini bekleyin bence. Şu dolarla toplanan hiç bir sistem fiyatını haketmiyor.
Hepsiburada büyük bir indirime gitti. İsterseniz listeyi güncelleyebilirim.
Bunu kaçırmayın derim.
AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı

MSI B350 PC MATE Amd B350 3200+ (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Fiyatı

Adata XPG Gammix D10 16GB (8GBx2) 3000MHz DDR4 Ram Fiyatı

MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 6GT OCV1 6GB 192 bit GDDR5 Fiyatı

Toshiba P300 High Performance 3.5" Sata 3.0 1TB Sabit Disk Fiyatı

ADATA SU700 240 GB 560/520MN/s 3D NAND Sata3 2.5'' SSD Fiyatı

Aerocool CyberX Advance 600W 80+ Bronze 3x12cm Fanlı Full Fiyatı

Samsung LS25HG50FQMXUF 24.5" 1ms 144 Hz (Display+HDMI) Fiyatı
TOPLAM 6200 TL

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı