7000 TL sistem vs GT72 Dominator Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

smiLonly

Megapat
Makaleler
4
Arkadaşlar söylediğim gibi o fiyata sistem toplasam daha iyi performans verir mi ?
Şu an bahsettiğim laptop elim de var onu satıp 7000 liraya monitor dahil sistem mi daha iyi olur yoksa şuan elimde bulunan laptop mu ? Laptop'un tam modeli şöyle : GT72 2QE-629TR Dominator Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem toplarsanız 980Ti alırsınız ve DDR4 bir sistem kullanırsınız oyunlarda 1.7 kat en az fps alırsınız. Yazın yazlığa gidiyorsanız geziyorsanız laptop kalsın ama oyunun dibine vurucam evden çıkmam diyorsanız kasa alın.

Herkes yok 3'e veya 2'ye katlar demiş bu kadar eminseniz satmayı düşünüyorum. Zaten dolar düşünce daha da ucuzlar değil mi parçalar ? Yazlık yok ama bazen tutuyoruz. Zaten yazlık tuttuğumuzda falan bilgisayarı da oraya taşırım çok büyük fark olmaz benim için onun haricinde bilgisayarı dışarı çıkartmıyorum zaten.

Bence çok daha artar. DDR4 ve Skylake'yi geçtim 980ti ve 144hz mönitör var elinizde.

O zaman bu sistemi alabilirsiniz.
allahuakbar.png

Kasada memnun olmadığın zaman parçalarını değiştirme imkanın var yani memnun olmama gibi bişey olmaz. Laptopda bu dediğim ancak bellek ve SSD ile sınırlı. Her türlü performans artışı olacaktır emin olabilirsin.
Yanlışınız var. Gpu'da değişebiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı