Bunlar sizin bütçenizdeki en tercih edilebilir cihazlar(bence), fakat bu bütçe çok ara bir bütçe, daha çok giriş seviyesi cihazları yüksek RAM ve hafızalı alıyormuşsunuz gibi hissettiriyor.

Redmi Pad SE Tablet  detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet  detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Honor Pad 8 Tablet  detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Bende yakın zamanda tablet almayı düşünüyorum ve listeme eklediğim tabletlerden birisi bu, hem bataryası, hem ekranı, hem işlemcisiyle gayet iyi bir cihaz gibi duruyor, yani başka neyi iyi olacak ki zaten bir tabletin?

Redmi Pad Pro Tablet  detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Huawei cihazlar GApps olmadığı için tercih edilmiyor ama bu fiyata SD865 kullanan(eski de olsa güçlü bir işlemci) cihaz var mı bilmiyorum.

Huawei MatePad 11 (2023) Tablet  detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Mat ekranıyla çok ilgi çekti başka bir olayı var mı bilmiyorum.

Huawei MatePad 11.5 PaperMatte Edition Tablet  detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Listenin ne alakası gibi gözükebilir ama kitapta okumak istiyorsunuz, yukarıdaki cihazlar resmen laptop alternatifi cihazlar 11"+ ekrana sahip birçoğu, şu zamana kadar çok sayıda 8 inç tablet kullandım ve en sevdiğim ekran boyutu diyebilirim, hem video hem PDF tarzı işlerde gerçekten çok rahat hissettiriyor ve telefon gibi rahat taşınıyor.

Samsung Galaxy Tab A9 Tablet  detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.