7000 TL Tablet Önerisi

kasketa

Hectopat
Merhaba,

PDF, film, dizi, kitap okuma gibi amaçlarla kullanacağım bir tablet almak istiyorum. Bütçem 7000 TL, biraz aşabilirim. Kalem özelliği olan tabletler ne kadar kârlı? Bu amaçlarımda bana yardımcı olur mu? Ne alabilirim?

Bunlar sizin bütçenizdeki en tercih edilebilir cihazlar(bence), fakat bu bütçe çok ara bir bütçe, daha çok giriş seviyesi cihazları yüksek RAM ve hafızalı alıyormuşsunuz gibi hissettiriyor.

Bende yakın zamanda tablet almayı düşünüyorum ve listeme eklediğim tabletlerden birisi bu, hem bataryası, hem ekranı, hem işlemcisiyle gayet iyi bir cihaz gibi duruyor, yani başka neyi iyi olacak ki zaten bir tabletin?

Huawei cihazlar GApps olmadığı için tercih edilmiyor ama bu fiyata SD865 kullanan(eski de olsa güçlü bir işlemci) cihaz var mı bilmiyorum.

Mat ekranıyla çok ilgi çekti başka bir olayı var mı bilmiyorum.

Listenin ne alakası gibi gözükebilir ama kitapta okumak istiyorsunuz, yukarıdaki cihazlar resmen laptop alternatifi cihazlar 11"+ ekrana sahip birçoğu, şu zamana kadar çok sayıda 8 inç tablet kullandım ve en sevdiğim ekran boyutu diyebilirim, hem video hem PDF tarzı işlerde gerçekten çok rahat hissettiriyor ve telefon gibi rahat taşınıyor.

Cevabın için teşekkür ederim. Aslında gönlüm Honor'da ama Samsung'un Dolb Atmos'la ses kalitesini düşünüyorum. Bir yandan da Huawei var ama Google desteği olmadığı için cayıyorum. Redmi Pad'i ise çok düşünmedim, nasıldır acaba?

Kullanıcılar genellikle memnun, ama Redmi pad SE ve Pro modelleri için yine konu açabilirsiniz. Ben yine kağıt üzerinde Pro modelini öneririm. SD680 çok giriş seviyesi bir işlemci kaç sene daha götürür bilinmez. Tabii yine deneyimlerimden söylüyorum 10"+ tabletler bir şey okumak için büyük kaçıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…