Cevabın için teşekkür ederim. Aslında gönlüm Honor'da ama Samsung'un Dolb Atmos'la ses kalitesini düşünüyorum. Bir yandan da Huawei var ama Google desteği olmadığı için cayıyorum. Redmi Pad'i ise çok düşünmedim, nasıldır acaba?Bunlar sizin bütçenizdeki en tercih edilebilir cihazlar(bence), fakat bu bütçe çok ara bir bütçe, daha çok giriş seviyesi cihazları yüksek RAM ve hafızalı alıyormuşsunuz gibi hissettiriyor.
![]()
Redmi Pad SE Tablet (8 GB / 256 GB)
Redmi Pad SE Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet (8 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Honor Pad 8 Tablet (8 GB / 256 GB)
Honor Pad 8 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bende yakın zamanda tablet almayı düşünüyorum ve listeme eklediğim tabletlerden birisi bu, hem bataryası, hem ekranı, hem işlemcisiyle gayet iyi bir cihaz gibi duruyor, yani başka neyi iyi olacak ki zaten bir tabletin?
![]()
Redmi Pad Pro Tablet (8 GB / 256 GB)
Redmi Pad Pro Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Huawei cihazlar GApps olmadığı için tercih edilmiyor ama bu fiyata SD865 kullanan(eski de olsa güçlü bir işlemci) cihaz var mı bilmiyorum.
![]()
Huawei MatePad 11 (2023) Tablet (6 GB)
Huawei MatePad 11 (2023) Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Mat ekranıyla çok ilgi çekti başka bir olayı var mı bilmiyorum.
![]()
Huawei MatePad 11.5 PaperMatte Edition Tablet (8 GB / 256 GB)
Huawei MatePad 11.5 PaperMatte Edition Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Listenin ne alakası gibi gözükebilir ama kitapta okumak istiyorsunuz, yukarıdaki cihazlar resmen laptop alternatifi cihazlar 11"+ ekrana sahip birçoğu, şu zamana kadar çok sayıda 8 inç tablet kullandım ve en sevdiğim ekran boyutu diyebilirim, hem video hem PDF tarzı işlerde gerçekten çok rahat hissettiriyor ve telefon gibi rahat taşınıyor.
![]()
Samsung Galaxy Tab A9 Tablet (8 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy Tab A9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Cevabın için teşekkür ederim. Aslında gönlüm Honor'da ama Samsung'un dolb Atmos'la ses kalitesini düşünüyorum. Bir yandan da Huawei var ama Google desteği olmadığı için cayıyorum. Redmi Pad'i ise çok düşünmedim, nasıldır acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.