7000 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
6000-8000

Gapirkont

Kilopat
Katılım
5 Haziran 2018
Mesajlar
2.644
Çözümler
7
Genellikle sosyal medya kullanıyorum ve günlük işler yapıyorum, bunları yaparken donma kasma yapmaması önemli. Kamera aman aman önemli değil ancak iyi olsa güzel olur. Oyun oynamıyorum, binde bir girerim ama girdiğimde de herhangi bir oyunda donma kasma yapmaması tercihimdir. Ekran kalitesi benim için önemli. Bu fiyata 2K ekranlı var mıdır bilmiyorum ancak varsa güzel olabilir, yoksa da 1080p ekran yeterli, 120Hz olsa da güzel olur ancak şart değil. Kesin, olmazsa olmaz diyeceğim bir kriterim yok, bu fiyata genel özellik bakımından en iyisini alıp uzun süreler kullanmak istiyorum. Sürekli telefon değiştiren birisi değilim, örnek olarak şu an yaklaşık 4-5 yıldır Redmi Note 8 kullanıyorum. F/P olarak en iyisi ve en uzun süre götürebilecek ürünü almak istiyorum. Marka takıntım yok, Xiaomi, POCO, Samsung, iPhone vb. bütün marka önerilerine açığım. 8000TL'ye kadar çıkabilirim ancak fiyat ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur. Daha düşük fiyatta olabilir, üstüne 500-1000TL koy şunu al fiyatına değer dediğiniz bir telefon varsa onu da değerlendirebilirim.
 
En hoşuma giden A24 oldu ancak Realme 9 Pro, A24, M14 ve Redmi Note 12 arasında kaldım. Telefon konusunda teknik özelliklerden pek anlamıyorum, hangisinin işlemcisi daha iyi, 5G önemli mi, 4 GB RAM yeterli mi gibi konularda pek bilgili değilim. Bu telefonlardan hangisi özellik bakımından en iyisi ve hangisi fiyatını daha çok hak ediyor?

Tecno Spark 10 Pro alabilirsiniz.

Hocam markayı ilk defa duydum açıkçası, iyi midir değil midir bilgim yok, marka takıntım da yok ancak yine de daha önce duyduğum ve güvendiğim markalardan bir telefon almak isterim.
 

Geri
Yukarı