7000 TL toplama bilgisayar veya hazır sistem önerisi

Bütçe
7000

Kutup

Hectopat
Daha fazla  
7000 civarı bir bütçem var bu bütçeye toplama bilgisayar veya hazır sistem istiyorum. Toplamda 9000 lira monitörlü sistem de olur. 7000 liralık sistemin yanına Monster'ın yeni çıkardığı 1999 TL'lik monitörü almayı düşünüyorum. Sistemi yayın render oyun gibi her türlü işte kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de benzer fiyat aralığında bir sistem toplayacağım. Kafamda şöyle bir sistem var:
Ryzen 5 3600
ASRock B450MPRO
Saphirre Pulse RX 5700XT
GeIL 512 GB zenith R3 SSD
Corsair Spec Delta 650W PSU ve kasa
G-skill 2x8 GB Ripjaws 3000 MHz

technopat1.PNG
technopat2.PNG

Elimden geldiğince böyle bir sistem topladım, bilmiyorum belki daha iyisi de yapılabilir.Bu arada sepetteki Inca kablo sanırım Vatan Bilgisayar'ın hediyesi.

7000 civarı bir bütçem var bu bütçeye toplama bilgisayar veya hazır sistem istiyorum. Toplamda 9000 lira monitörlü sistem de olur. 7000 liralık sistemin yanına Monster'ın yeni çıkardığı 1999 TL'lik monitörü almayı düşünüyorum. Sistemi yayın render oyun gibi her türlü işte kullanacağım.
Ben de sizinle aynı bütçeye sahibim . Acaba Kara Cuma indirimlerini mi beklesem diyorum. O zaman kadar yeni ekran kartları çıkarsa indirimde alırım diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı