M.Mücahit Ali
Kilopat
2 Ayrı sistem toplayacağım, kendim de 2005 yıllarında 2 sene kadar teknik servis ile uğraşıyordum hayat şartları ve işin bu kadar ele düşmesi çocuk oyuncağına dönmesi beni soğuttu işin kısası uzun zamandır sistem toplamıyorum eskiden kalma bilgilerle biraz bilgi birikimim var ufak tefek sizin kadar değil
Arkadaşlar, biraz bilgi alışverişine ihtiyacım var şimdiden herkese teşekkür ediyorum .
Sistemin biri 7000 ile 8500 arasında Intel, diğerini ise 5000 ile 5500 arasında Intel veya AMD olabilir. Vakti olan arkadaşlar bunu 5000-5500 arası olan sistemi Intel ve AMD olarak 2 sistem şeklinde öneri verirse daha sağlıklı karar almama sebep olur
Ben geçmişten kalma bilgilerle şöyle bi' sistem oluşturdum, ama bunu hiç dikkate almadan da sistem önerisi verebilirsiniz sadece bilgi amaçlı burada dursun diye yazıyorum saygılarımla.
Bugünün şartlarında ve fiyatlarında ancak bu parçalar oluyor toplarken fark ettim birkaç ay önce olsaydı bu sistem belki 5000'e toplanırdı gibi, sizinde önerilerinizle en güzel sistemi en uygun şekilde toplayabiliriz inşallah.
Sistemin biri 7000 ile 8500 arasında Intel, diğerini ise 5000 ile 5500 arasında Intel veya AMD olabilir. Vakti olan arkadaşlar bunu 5000-5500 arası olan sistemi Intel ve AMD olarak 2 sistem şeklinde öneri verirse daha sağlıklı karar almama sebep olur
Ben geçmişten kalma bilgilerle şöyle bi' sistem oluşturdum, ama bunu hiç dikkate almadan da sistem önerisi verebilirsiniz sadece bilgi amaçlı burada dursun diye yazıyorum saygılarımla.
- Intel 8700k
- Asus Rog Strıx Z370-E
- Corsair Vengeance 8*2 16GB 3000MHz RGB veya G.skıll Trident Z 3200 MHz 8*2:16GB RGB
- Samsung 960 Evo 250 GB
- Samsung 850 Evo 250 GB
- Toshıba P300 (Bunu gerekli görmüyorum aslında hafızaya pek ihtiyaç olmayacak gibi.)
- Corsair Hydro h45
- Zalman Z11 Neo
- Dell SE2717h IPS 27''
- Corsair VS650 80+
- CoolerMaster Devastator 2
Bugünün şartlarında ve fiyatlarında ancak bu parçalar oluyor toplarken fark ettim birkaç ay önce olsaydı bu sistem belki 5000'e toplanırdı gibi, sizinde önerilerinizle en güzel sistemi en uygun şekilde toplayabiliriz inşallah.
Son düzenleyen: Moderatör: