Hocam videolara baktığımda FPS farkları o kadar da uçuk değiller gibi sizce 1000TL fazla vermeye değer mi?İşlemciyi AMD Ryzen 5 5600G yaparak satın alın:
Ben bulamadım var mıdır tavsiyeniz?Böyle bir bütçeye APU sistem alınmaz. Hazır sistem için indirim kovalayın.
Şu an için yok. Dediğim gibi bütçeniz dahilinde sistem kovalayın.Hocam videolara baktığımda FPS farkları o kadar da uçuk değiller gibi sizce 1000TL fazla vermeye değer mi?
Ben bulamadım var mıdır tavsiyeniz?
Peki bu sistem nasıldır? İşlemcisini 5600G ve SSDyi de SX 8100 yapınca 7400TL oluyor. Uygun gibi ne dersiniz?Şu an için yok. Dediğim gibi bütçeniz dahilinde sistem kovalayın.
Bana kalırsa almayın.Peki bu sistem nasıldır? İşlemcisini 5600G ve SSDyi de SX 8100 yapınca 7400TL oluyor. Uygun gibi ne dersiniz?
1 haftadır arıyor ekran kartı bir sistem fakat bulamadık en son bunlara yöneldik.Bana kalırsa almayın.
5600G daha güçlü, daha güncel ve darboğaz ihtimali daha az olan bir işlemci. APU bir sistem satın alarak ilerleyen zamanlarda ekran kartı takma fikri hiç kötü bir fikir değil. Yine de ''bekleriz'' diyorsanız daha yüksek fiyatlara daha iyi hazır sistemler çıkabilir, YouTuberlar olsun, indirimler olsun.Hocam videolara baktığımda FPS farkları o kadar da uçuk değiller gibi sizce 1000TL fazla vermeye değer mi?
Ben bulamadım var mıdır tavsiyeniz?
İkinci el parça sorun olmuyorsa:1 haftadır arıyor ekran kartı bir sistem fakat bulamadık en son bunlara yöneldik.