7000 TL'ye fare önerisi

Cloxed

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bütçem belirttiğim gibi 7000 TL aklımda Razer Viper V3 Pro var ama kronik sorunları olduğunu duydum ve en son güncellemeyi çok eskiden almış galiba. Öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Palm tutuyorsan:
Claw tutuyorsan:

Aralarında boşluklu olması konforu etkilemezmi şu ana kadar Logitech Superlight kullandım hiç boşluklu denemedim.

Hocam bence magnezyum kasa olmasından dolayı daha kullanışlı olur lakin arası boşluklu olmasın derseniz Superlight 2'yi alıp geçebilirsiniz elinizdeki mouse Superlight 2 değil ise.

Hocam bence magnezyum kasa olmasından dolayı daha kullanışlı olur bence lakin arası boşluklu olmasın derseniz Superlight 2'yi alıp geçebilirsiniz elinizdeki mouse Superlight 2 değil ise.

Elimdeki fare Superlight 2 değil ama onun fiyatına daha iyi farelar olabilir diye düşündüm kronik sıkıntıları çokmuş duyduğuma göre önerdiğiniz farenin kronik sıkıntısı var mı?

Elimdeki fare Superlight 2 değil ama onun fiyatına daha iyi farelar olabilir diye düşündüm kronik sıkıntıları çokmuş duyduğuma göre önerdiğiniz farenin kronik sıkıntısı var mı?

Bildiğim kadarı ile yok lakin Superlight 2'ninde kroniği var diye duymadım hocam bu fiyat baremlerinde zaten farelerin performansları aynı oluyor sadece kozmetik değişiyor o yüzden daha iyi olsun tarzı düşüncelere girmenize gerek yok.

Merhaba. Bütçem belirttiğim gibi 7000 TL aklımda Razer Viper V3 Pro var ama kronik sorunları olduğunu duydum ve en son güncellemeyi çok eskiden almış galiba. Öneriniz var mıdır?

7kya mouse alıyorsun hocam kötü olma ihtimali yok

Çok teşekkür ederim o zaman ama hala çok kararsızım.

Razer Viper V3 Pro hakkında görüşleriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…