Arkadaşlar 10 yıl önce oyun oynamayı bırakmıştım malum ünv hayatı, iş güç vs. vs. Fakat ara ara aklıma gelirdi oyun dünyasında neler dönüyor? Bir multi oyun atma isteği vs. En sonunda oyuncu laptopu almaya karar verdim fakat oyun için gerçekten masaüstünün daha performanslı ve laptopun sorunlarına ikna olduktan sonra bir sistem yaptım. Pc hakkında her şeyi unutmuşum 4-5 gündür araştırıyorum anca bu kadar yapabildim. F/P sizce nasıl? 7.000tl az bir fiyat değil, bu makinaya vermek mantıklı mı? Beni kaç yıl götürür? Tabi fiyatın içinde klavye, mouse monitör dahil. Düşünceleriniz benim için önemli.
Yorumlar için teşekkürederim GTX 970 ekran kartını çıkartıp, GTX 980 ekran kartını eklersem tam 7000tl oluyor bir 600 fazla verip önerilen Asus VG248QE moitör ile 7.500 yapar, sanırım 600 tlden kaçılmaz bu kadar kişi söylemiş bunlar dışında ters bir şey yoksa, hayırlısıyla almak nasip olur inşallah diyelim
Benim tavsiyem, oyun dünyasını uzaktan takip etmen, ne derece'de zaman ayırırsın bilmiyorum fakat sosyal hayatını bitiriyor. Yaptığın sisteme gelirsek amd'nin hbm teknolojili ekran kartlarını bekle derim.
Amd hbm teknelojisi nedir bilği alabilirmiyim, bu arada vakit buldukça kafa dağıtmak için istiyorum fakat mmorpg bir oyuna takılırsam o zaman işler değişir açıkcası pek mmorpg düşünmüyorum daha çok multi cs, bf, age of gibi veya single tavsiye için teşekkür