7000 TL'ye i7 8700K sistem toplama

naim murat

Hectopat
Yer
Uşak
Daha fazla  
Meslek
New Media Student
İyi günler arkadaşlar, Kendime 7000 TL bütçe ile sistem toplamak istiyorum. Sistem %60 iş %40 oyun odaklı olacak, içinde i7 8700K ve en az RTX 2060 ekran kartı olursa sevinirim. İlginiz için teşekkürler.

Not: i7 8700K dengi işlemciler de olabilir, monitör dahil olmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem alınmaz. Almayın, o kadar para veriyorsunuz gidip de Galax ekran kartı kullanmayın.
İyi günler arkadaşlar, Kendime 7000 TL bütçe ile sistem toplamak istiyorum. Sistem %60 iş %40 oyun odaklı olacak, içinde i7 8700K ve en az RTX 2060 ekran kartı olursa sevinirim. İlginiz için teşekkürler.

Not: i7 8700K dengi işlemciler de olabilir, monitör dahil olmayacak.
%60 iş sistemi olacaksa AMD Ryzen modellerini kullanmanızı tavsiye ederim. Çoklu çekirdek kullanım performansı olarak İntel'in çok çok üstündeler. Düşünür müsünüz? Ona göre bir öneri toplayayım.

Bu sistem alınmaz. Almayın, o kadar para veriyorsunuz gidip de Galax ekran kartı kullanmayın.

%60 iş sistemi olacaksa AMD Ryzen modellerini kullanmanızı tavsiye ederim. Çoklu çekirdek kullanım performansı olarak İntel'in çok çok üstündeler. Düşünür müsünüz? Ona göre bir öneri toplayayım.
O kadar da boy kokuyor ki anlatamam. Galax markası ile kötü bir anı mı yaşadınız ? Yanlış bilgilendirmeyin insanları.

7000 TL Bütçemi aşmadığı sürece parasını hakedecek bir sistem istiyorum, konuda belirittiğim gibi 8700k dengi işlemcilerde olabilir, sinerjiden bir sistem topladığımda b350m i7 8700 2060 lı bir sistem 6500tl ye filan geliyor .

İş odaklı kullanımınız daha yoğun olduğu için AMD kanadına yönelmenizi tavsiye ederim.
KRAKEN-H500-ANG/R7 2700X/GIGABYTE GTX 1070 Ti Gaming 8G/16GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Bende bu sistemi tavsiye edebilirim. Lakin aceleniz yoksa, indirimleri sürekli takip edebilirisiniz.
Örneğin Ryzen 7 2700x Hepsiburada'da ara sıra 1900 civarına düşüyor. Anakartlarda da yapıyorlar aynı indirimleri.
Malesef önerdiğiniz sistem bütçemin üstünde, Bütçem en fazla 7000 tl ye kadar esneyebiliyor ve sistemin olmazsa olmazı 2060.
@naim murat B350M anakartı i7 8700 ile kullanamazsınız, B350M AMD chipsetli bir anakartdır.
Sizden özür diliyorum Yanlış Yazmışım, b360 Tuf olacaktı .

7000 TL Bütçemi aşmadığı sürece parasını hakedecek bir sistem istiyorum, konuda belirittiğim gibi 8700k dengi işlemcilerde olabilir, sinerjiden bir sistem topladığımda b350m i7 8700 2060 lı bir sistem 6500tl ye filan geliyor .
i7 8700K ile overclock yapacak iseniz Z serisi bir anakart almanız gerekli. Benim de önerim bu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı