7000 TL'ye kadar 240 Hz monitör önerisi

Ahmet Efe Yeni

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F Asus Dual 4060 TI OC
Asus Prime A620M-K CRUCİAL 1 TB SSD
XPG 2*8 16 GB DDR5 RAM
Yakın zamanda sağlam bir bilgisayar toplayacağım FPS oyunları oynayan biri olarak bana 240 Hz bir monitör önerebilir misiniz bütçe 6-7 bin TL'yi geçmezse sevinirim.

Agam bende son zamanlarda monitör konusu açmıştım. 240Hz 6 7 kdan bile az sana güzel bir önerim var. Markası duyulmadığına bakma özellikleri çok iyi. IPS 240Hz 1ms G-Sync uyumlu, kullanmayanlar adını duymadığı için markaya sallamış gayet F/P ghosting ve ölü piksel yok.

Agam bende son zamanlarda monitör konusu açmıştım. 240Hz 6 7 kdan bile az sana güzel bir önerim var. Markası duyulmadığına bakma özellikleri çok iyi. IPS 240Hz 1ms G-Sync uyumlu, kullanmayanlar adını duymadığı için markaya sallamış gayet F/P ghosting ve ölü piksel yok.

Hocam peki sen kullanıyor musun ya da çevrende kullanan biri var mı gerçekten uygunmuş fiyatı.

Hocam peki sen kullanıyor musun ya da çevrende kullanan biri var mı gerçekten uygunmuş fiyatı.

Bugün gittim aldım Teknosa'dan gayet memnunum ölü piksel ghosting testi yaptım sorun çıkmadı. Uzun vadede ne olur bilemem ama şu anlık tam F/P. 2 yıl garantisi de var zaten istersen Hepsiburada'dan al istersen Teknosa'dan.

Hocam yardımın için teşekkürler en yakın zamanda satın alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı