Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 25 Temmuz 2022 #11 Görkem Arayışı dedi: Ryzen 5 almak isterdim ama çok bir fark olmaz sanki, standart kullanım amacım sonuçta. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İleriye dönük olur hocam eğer alırsanız yoksa diğer attığımız laptop modelleri de işinizi görür ben en sessiz ve hızlı laptopları attım belki kütüphaneye gidersiniz laptop ile orada uyum sağlarsınız.
Görkem Arayışı dedi: Ryzen 5 almak isterdim ama çok bir fark olmaz sanki, standart kullanım amacım sonuçta. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İleriye dönük olur hocam eğer alırsanız yoksa diğer attığımız laptop modelleri de işinizi görür ben en sessiz ve hızlı laptopları attım belki kütüphaneye gidersiniz laptop ile orada uyum sağlarsınız.
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 25 Temmuz 2022 #12 Görkem Arayışı dedi: Ryzen 5 almak isterdim ama çok bir fark olmaz sanki, standart kullanım amacım sonuçta. Genişletmek için tıkla... Athlon Gold ve Celeron'a kıyasla çok daha iyi bir işlemci, büyük fark olur.
Görkem Arayışı dedi: Ryzen 5 almak isterdim ama çok bir fark olmaz sanki, standart kullanım amacım sonuçta. Genişletmek için tıkla... Athlon Gold ve Celeron'a kıyasla çok daha iyi bir işlemci, büyük fark olur.
Görkem Arayışı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 2.085 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #13 blamenvidia dedi: Athlon Gold ve Celeron'a kıyasla çok daha iyi bir işlemci, büyük fark olur. Genişletmek için tıkla... Ryzen 3 veya İ3 de daha iyidir onlardan herhalde.
blamenvidia dedi: Athlon Gold ve Celeron'a kıyasla çok daha iyi bir işlemci, büyük fark olur. Genişletmek için tıkla... Ryzen 3 veya İ3 de daha iyidir onlardan herhalde.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.025 Makaleler 9 Çözümler 1.038 25 Temmuz 2022 #14 Görkem Arayışı dedi: Ryzen 3 veya i3 de daha iyidir onlardan herhalde. Genişletmek için tıkla... O kadar para veriyorsunuz hocam, almışken uzun ömürlü gidecek olanı alın.
Görkem Arayışı dedi: Ryzen 3 veya i3 de daha iyidir onlardan herhalde. Genişletmek için tıkla... O kadar para veriyorsunuz hocam, almışken uzun ömürlü gidecek olanı alın.