144 Hz HP Victus bir laptopum var ve ana ekran olacak şekilde bir monitör almayı düşünüyorum. Alacağım monitörü minimum 165Hz almak istiyorum ama bilgisayarımda DisplayPort çıkışı yok. O yüzden mecburen HDMI ile bağlamak zorundayım ve bilgisayarımın HDMI sürümünü kontrol ettim 2.1. bu durumda alabileceğim monitör var mı? Ayrıca monitörün kavisli olmasını istiyorum. Şimdiden cevap verenlere teşekkürler.
Maksimum bütçe: 7200 (arttırırsan bu var şeklinde öneri yapmayın rica ediyorum bu arttırabileceğim fiyat.)
Bu arada şu an araştırırken fark ettim bilgisayarımda Thunderbolt ve DisplayPort destekli Type-C girişi var, bu girişi kullanarak 2K-165Hz sorunsuz çalıştırabileceğimi gördüm öneride bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz ve bir de kablo önerisinde de bulunursanız çok sevinirim. Tekrardan teşekkürler.
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!