7000 TL'ye laptopa 165 Hz monitör önerisi

Bütçe
7000

Riptideplayz

Kilopat
Daha fazla  
144 Hz HP Victus bir laptopum var ve ana ekran olacak şekilde bir monitör almayı düşünüyorum. Alacağım monitörü minimum 165Hz almak istiyorum ama bilgisayarımda DisplayPort çıkışı yok. O yüzden mecburen HDMI ile bağlamak zorundayım ve bilgisayarımın HDMI sürümünü kontrol ettim 2.1. bu durumda alabileceğim monitör var mı? Ayrıca monitörün kavisli olmasını istiyorum. Şimdiden cevap verenlere teşekkürler.
Maksimum bütçe: 7200 (arttırırsan bu var şeklinde öneri yapmayın rica ediyorum bu arttırabileceğim fiyat.)
Bu arada şu an araştırırken fark ettim bilgisayarımda Thunderbolt ve DisplayPort destekli Type-C girişi var, bu girişi kullanarak 2K-165Hz sorunsuz çalıştırabileceğimi gördüm öneride bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz ve bir de kablo önerisinde de bulunursanız çok sevinirim. Tekrardan teşekkürler.

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Ben bundan almıştım çok memnun kaldım.

Ucuz var mı başka sitelerde araştır.

TIKLA

Aynı laptop arkadaşımda var benim de kullandığım bir model var GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
Bunu öneririm.

Arkadaşımda bunu aldı memnun.

Hepinize teşekkür ediyorum fakat tercihen kavisli monitör istiyorum varsa eğer kavisli önerisi de alabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı