7000 TL'ye LG 27GS65F-B vs AOC 27G4HA monitör karşılaştırması

Bütçe
7000
AOC 27G4HA monitörü cumartesi sipariş ettim bekle deniyeyim diyeyim sana

Al durma direkt al on numara ölü piksel yok ghosting yok ışıksızması var sol atta sadece oda çok önemli değil aşağı yukarı oluyor süspansiyonlu dönüş açıları mükemmel Pivot gibi kurmam 2 dk mı aldı bu fiyata bulamassın hoperlörü de iyi durma al 3 günde geldi

Al durma direkt al on numara ölü piksel yok ghosting yok ışıksızması var sol atta sadece oda çok önemli değil aşağı yukarı oluyor süspansiyonlu dönüş açıları mükemmel Pivot gibi kurmam 2 dk mı aldı bu fiyata bulamassın hoperlörü de iyi durma al 3 günde geldi
AOC 27G4HA monitörü cumartesi sipariş ettim bekle deniyeyim diyeyim sana

AOC 27G4HA al mükemmel F/P

Son düzenleme:
AOC 27g4ha monitörü cumartesi sipariş ettim bekle deneyeyim diyeyim sana.

Al durma direkt al on numara ölü piksel yok ghosting yok ışıksızması var sol atta sadece oda çok önemli değil aşağı yukarı oluyor süspansiyonlu dönüş açıları mükemmel pivot gibi kurmam 2 dk mı aldı bu fiyata bulamazsın hoparlörü de iyi durma al 3 günde geldi.

Al durma direkt al on numara ölü piksel yok ghosting yok ışıksızması var sol atta sadece oda çok önemli değil aşağı yukarı oluyor süspansiyonlu dönüş açıları mükemmel pivot gibi kurmam 2 dk mı aldı bu fiyata bulamazsın hoparlörü de iyi durma al 3 günde geldi.

AOC 27g4ha al mükemmel F/P

Yorum için teşekkür ederim bende alacağım yüksek ihtimal. Hangi siteden aldın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı