Arkadaşlar bütçem 7000 TL aklımda SteelSeries'in Apex Pro klavyesi var ama size de danışmak istiyorum. Blue red Switch fark etmez. Mekanik klavye önerileriniz nedir?
Bunu öneririm:
![]()
ASUS Rog Azoth Nx Red %75 Hotswappable Türkçe Q Kablosuz Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
ASUS Rog Azoth Nx Red %75 Hotswappable Türkçe Q Kablosuz Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Evet bu daha ucuzmuş. Daha önceden gördüğüm bir klavyeydi. Direkt ismini yazıp çıkan linki paylaşmıştım, fiyatlara göz gezdirmemiştim. Bu kadar bütçeye bence alınabilir en iyi seçeneklerden biri bu klavye.Asus ROG AZOTH ROG NX Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hocam aynı klavyemi bilmiyorum ama bu daha ucuz.
Peki Apex prodan daha mı iyidir? Çünkü Apex de numpad yok diye arada kalmıştım bu da tklymis yani numpadin olmaması bir eksi yaratır miEvet bu daha ucuzmuş. Daha önceden gördüğüm bir klavyeydi. Direkt ismini yazıp çıkan linki paylaşmıştım, fiyatlara göz gezdirmemiştim. Bu kadar bütçeye bence alınabilir en iyi seçeneklerden biri bu klavye.
Peki Apex Pro'dan daha mı iyidir? Çünkü Apex de numpad yok diye arada kalmıştım bu da tklymis yani numpadin olmaması bir eksi yaratır mi?
Peki Apex Pro'dan daha mı iyidir? Çünkü Apex de numpad yok diye arada kalmıştım bu da tklymis yani numpadin olmaması bir eksi yaratır mi?
Kendime saglamindan bir PC dizmek istiyorum o yüzden genellikle oyun yayın gibi şeylerle uğraşacağımHocam ne tür oyunlar oynuyorsunuz e-spor gibi şeylerlemi uğraşıyorsunuz.
Teşekkür ederimApex Pro iyi alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.